View Single Post
Vechi 19.03.2010, 22:01:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Psalmul 9

Din inima mea toata , Doamne , Te slavesc pe-a vietii cale / Si voi povesti de-a pururi toate lucrurile Tale! / Veseli-ma-voi si foarte ma voi bucura de Tine ; / Numele Tau , Preaanalte ,voi canta cat ma vei tine! / Ca vrajmasii mei de moarte , au fost franti in a lor cale ; / Au cazut ei si pierit-au dinaintea fetei Tale! / Ca a-i pea Tau scaun , Dreptule vsi Prea-ndurate , / Neamurile Tu certata-ai si-a pierit cel far de lege ; / Numele i-ai stins de-a pururi , ca sa nu se mai inchege ! / N-a avut vrajmasul sabii , vatra lui e sfaramata ; / Pomenirea lui pierit-a cu salasul lui odata ! / Dumnezeu ramane-n veacuri si-avand neamuri sa mai bata , / Si-a gatit , Straluminatul ,scaunul de judecata ! / Ca El judeca-va lumea , cu dreptatea Lui cea dreapta , / Dupa pravila Lui sfanta fara seaman de-nteleapta ! / Si-astfel , El este limanul impliatului ce plange / Si cetatea de scapare , celui ce-n dureri se frange / Doar in Tine-si pun nadejdea cei ce stiu de sfantu-ti nume , / Ca Tu nu parasesti , Doamne , pe-ai Tai robi cati ai in lume ! / Cantati Celui ce salasul in Sion si-a pus sub soare : / Alui fapte minunate , spuneti-le-ntre popoare ! / Fiindca El , razbunatorul sangenovat , / Tine minte si nu uita pe cel care L-a strigat ! / Miluieste-ma , Tu , Doamne , Cel ce-n moarte nu-mi duci pasii , / Ci vezi toata umilinta ce-mi aduc mereu vrajmasii ! / Sa strig laudele Tale , celora ce nu sunt morti / Si-i aduna , intru slva-TI , a Sionului Tau porti ! ( VA CONTINUA )

Last edited by cristiboss56; 19.03.2010 at 22:05:07.
Reply With Quote