View Single Post
Vechi 02.04.2007, 21:09:49
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Pentru a scoate ADEVARUL la suprafata in cazul familiei Mihalcea , a trebuit sa depunem plangere impotriva mincinosilor care au mintit in acest proces , cu buna stiinta sau poate pusi de cineva sa minta . Ca de fiecare data avem probe impotriva lor . Martorii nostri din proces ,carora le-au fost masluite declaratiile , inregistrari facute de mine in calitate de detectiv si care sper conform art ,64 -67 Cpp sa fie aprobate si nu respinse intr-un mod necinstit , asa cum s-a intamplat la Curtea de Apel Alba Iulia .
Citat
-----------
'Reprezentantul parchetului se opune cereri in probatiune privind inregistrarile convorbirilor telefonice , intrucat acestea sunt extrajudiciare , nefiind efectuate in conditiile art. 91/6 Cod de procedura penala . Instanta ,deliberand respinge cererea de amanare formulata de avocat ul Blehu Victor pentru audierea CD -urilor reprezentand convorbirile inculpatului Mihalcea cu martorii audiati in cauza ,intrucat acestea nu intrunesc conditiile art 91/1 CPP , nefiind autorizate de judecator , astfel ca nu pot fi certificate conform art 91/3 CPP . '
--------

Instanta Curti de Apel Alba Iulia mi-a respins aceste dovezi , consemnand in incheierea de sedinta din data de 14 noi -2006 , ca acestea sunt inregistrari ale unor convorbiri telefonice si nicidecum ca acestea sunt inregistrarile unor discutii libere , fata in fata , cu un telefon mobil care poate inregistra .
Este cinstit si legal modul in care ne-au fost respinse aceste probe , care erau concludente , utile si duceau la aflarea adevarului din acest caz ?
Cum sa luptam impotriva Coruptie si a ilegalitatilor din justitie , daca chiar unii magistrati nu respecta legea ?
Familia Mihalcea din Petrosani este o victima a acestui sistem , dar cu toate acestea , lupta lor continua pentru a scoate adevarul la suprafata , pe care infractorii si oamenii legi il vor ingropat .
Speram ca la Inalta Curte de Casatie si Justitie vom gasi dreptatea si ca cei vinovati vor fi pedepsiti conform legii pentru ceea ce ne-au facut .
Nu dorim ca politistul care ancheteaza aceasta plangere impotriva mincinosilor din proces sa faca si dansul ceea ce au facut colegi lui , care ne-au anchetat cazul prima oara . I-am spus acestui politist , pe nume , Ionescu Adrian , ca nu vom mai accepta ca martorii nostri sa fie tratati nedem sau sa le fie masluite declaratiile. . Sa fie consemnat in declaratiile acestora ceea ce declara fiecare si apoi sa le fie inmanate pt a le citi si daca sunt de acord cu ceea ce este consemnat sa semneze ,daca nu , nu . Speram ca PROCURORUL SI COLONELUL ' din povestea noastra sa nu se mai implice in alte ilegalitati si sa lase ca adevarul sa fie scos la suprafata si cei vinovati sa plateasca conform legii pentru faptele savarsite de ei cu buna stiinta .
Eu le-am spus martorilor mei ca nu doresc ca ei sa minta ceva pentru noi , ci sa declare adevarul si numai adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat in data de 11 dec -2004 .
Si martorilor mincinosi le-am spus acest fapt ,dar ei m-au tratat cu indiferenta , crezand ca ceea ce le spun eu sunt simple vorbe si ca nu vom face plangere impotriva lor . Sotul meu a discutat cu tatal unui martor mincinos , pe nume Baltag Marius si
l-a rugat sa-i spuna fiului sau sa nu minta cand va fi audiat la Curtea de Apel Alba Iulia , ca il vom acuza de marturie mincinoasa . Tatal lui Baltag i-a raspuns sotului meu ca ii v-a cere fiului sau sa declare adevarul cu privire la ceea ce s-a intamplat . Dar cand a venit in instanta , acesta a mintit in asa fel incat sa-l scoata pe procurorul Nicodim Ioan din necaz si nicidecum sa declare adevarul cu privire la ce s-a intamplat in acea seara de decembrie .
Cine l-a pus sa minta , este lesne de inteles . Acesta minte intr-un mod diferit de ceea ce spun cei care ne-au batut si de ceea ce spune o martora mincinoasa a acestor infractori . Budala Luminita este acea martora mincinoasa , care nu a existat la locul faptei si caruia i-a fost scrisa olograf declaratia de dl procuror Nicodim Ioan .
Dar este buna ca martor mincinos in proces deoarece acesta este foarte recalcitranta , are mult tupeu si un comportament indecent in societate . Budala Luminita , de care s-au folosit toti cei care au anchetat si judecat cazul pentru al invinovatia pe fiul meu de o fapta pe care nu a comis-o !
Fratii Geonea , care de fapt sunt complici lui Argeseanu si care au fost disculpati de dl procuror pt a nu-i agrava situatia acestuia , sunt
deasemeni invinuiti de marturie mincinoasa . Acestia au luat parte la bataia fiului meu si a noastra , lovind cu picioarele si pumnii si nu au intervenit in aplanarea conflictului . Un conflict nu se aplaneaza lovind cu picioarele si pumnii persoane care nu iti fac nimic rau .
Elsasser Paul si Tranca Daniel , care sunt martori nostri , au spus ca nu stiu nimic , omitand constient anumite fapte importante , care duceau la aflarea adevarului . Mie si altor persoane ne-au spus tot ce au vazut in acea seara . Am dovada inregistrata a acelor discutii in care acestia imi povestesc cu lux de amanunte multe lucruri pe care acum din motive necunoscute noua nu au mai dorit sa le declare in fata instantei .
Am unele banuieli , dar continui cercetare a pe a afla daca este adevarat ceea ce banuiesc eu .
Sper ca lupta mea impotriva atator ilegalitati si impotriva persoanelor implicate in aceste ilegalitati sa dea roade si cei vinovati sa plateasca pentru faptele lor .
Voi aduce la cunostinta organelor competente daca se va mai face ilegal in acest caz . Nu am nimic de pierdut . Viata , libertatea , sananatatea mea nu conteaza pentru mine . Fiul meu este darul cel mai de pret pentru mine si de aceea lupt pentru el , ca viata lui sa fie linistita si ca viitorul lui sa nu fie distrus .
Reply With Quote