Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
De ce te superi?M-ai intrebat de Sfinti,de cum stau lucrurile cu bataia,si acuma dupa ce am raspuns,na,uite unde se ajunge.Si eu te-am intrebat de ce nu au internat-o intr-o institutie speciala cu boli psihice ca a ei, daca tot se vehiculeaza ideea ca nu era demonizata,de ce,te intreb,i-au dat-o cu tronc Parintelui?ca sa arunce numai asupra lui vina si ceilalti,mititeii sa stea pe margine si sa judece asa frumos?esti unul dintre ei de le tot iei apararea?sau ma insel eu...De ce nu au trimis-o la un control medical,sau daca au facut-o,ma rog,de ce au lasat-o intr-alt mediu care nu se potrivea cu al ei?Adica,nu era de exorcizare ci era de competenta psihiatrilor care stiu ce calmante sa ii dea,ce sedative puternice, ca sa ii aline durerile si care o leaga sa nu vatame pe cineva sau pe ea insasi...Tu,asa zici,ca ei nu gresit dar eu nu bag mana in foc pt.asta ca ma ard,Doamne fereste!~
|
Fata mea, iar intri in contradictie cu parearea oficiala a BOR.
Ori esti rau-voitiare , ori "nu ai simtul umorului".
Tocmai am raspuns la intrebarea ta, mai sus!
A fost la medic. A fost externata la cerere si ar fi trebuit sa urmeze tratament medical pentru a evita crizele, dar nua facut asta!
Stii de ce? Pentru ca Corogeanu a decis sa o faca el bine. Si uite ce a facut.
Stii cine a luat-o de la spital? Maicutele. Maicile lui Corogeanu. Alea care l-au ajutat sa o omoare.
Stii ce scandal aparuse imediat dupa moartea maicutei? Ala legat de niste bani pe care Corogeanu si maicutele i-ar datora femeii pentru ceva munci prestate la manastire, plus ceva bani pe care Irina i-ar fi dus de acasa.
Cred ca r fi mai util sa citesti TOT ce am postat pe forum la topicul asta. Ne-ar scuti pe amandoi de batai de cap inutile.
Stii, pana acum am discutat doar despre partea oficiala a cazului.<Nu cred ca vrei ca discutia sa intre pe partea neoficiala. Asâputea face si eu ca tine. faze auzite pe OTV si alte bazaconii. Zic sa pastram discutia la un anumit standard. Daca poti.
Retine: medicii nu i-au dat-o. A fost luata. De Corogeanu& company.
Mititeii? Limbajul tau suburban si tendentios devine enervant. Mai am eu un cunoscut care face faza asta. Dar macar el el are tulburari de personalitate si il inteleg...
Cred ca am fost suficient de clar pana aici. Dar tu revii la problema initiala. E atat de greu sa accepti ca te-ai inselat, ca popii nu sunt Dumnezei pe pamant,ca sunt si ei oameni si ca pot gresi?
Chiar daca ar fi dat-o parintelui nu aveau ce vina sa arunce asupra lui. Pana sa intre pe mana (sau sa cada in ghearele) lui Corogeanu fata era fizic sanatoasa!
Nimeni nu judeca. Poate doar tu. Discutam.
Repet: nu iau apararea nimanui! Pentru mine nu exista "noi voi". poate doar vii si morti.
Incearca sa asculti de Biserica. Esti mai departe de Biserica decata iti inchipui. Dai interpretare proprie faptelor, nu te inclini in fata evidentei.
Cat despre sfinti esti intr-o mare eroare. Mergi la un duhovnic bun sa te lamureasca.
Sfintii se caninizeaza la multi ani dupa moarte (sute). Una din ratiunile practice pentru care se face asta esta ca nu cumva sa apara urmasi sau "ucenici" ai acestora si sa profite de numele celui camonizat.
Ultima canonozare din BOR este a unui mkitropolit din secolul al XVII-lea.
Plus ca faza cu "iertarea anticipata" stiind ca urmeaza sa jignesti este "curat mestesug dracesc", virba lui Creanga.
Sincer, chiar ai nevoie de ajutor. Intra pe forum, la alte sectiuni sau cauta un duhovnic bun cu care sa vorbesti de sfintii pe care spui ca i-ai cunoscut.
Nu te mandri sa spui ca nu am dreptate. Mergi la un duhovnic si discuta problema, sau cum am mai spus intreaba-i si pe altii pe forum.
Macar sa iti spuna ca ma insel eu!