Citat:
În prealabil postat de calator
Inconstient nu este cine a incredintat-o ci acela ce si-a asumat responsabilitatea de a o lua si mai ales de a decide sa nu faca tratamentul (adica maicile). Si in asta cred ca consta greseala cea mai mare. Doctorul stia si sunt convinsa ca a si informat maicile despre ceea ce fata are nevoie. In schizofrenie esential este tratamentul medicamentos si nu rugaciunea.
In fine, cred ca au fost un cumul de factori, ca maicile si parintele au o responsabilitate, ca massmedia a prezentat situatia intr-un mod aberant in ideea de a avea impact. Cunosc cativa ziaristi si stiu cum doua palme devin "bataie sora cu moartea" etc. Cuvintele sunt extrem de importanta Una e sa scrii a fost legata ca era violenta de un pat imrpovizat si alta a fost crucificata etc. Din pacate biserica ortodoxa pentru a se integra in UE tre sa dovedeasca o mare flexibilitate etc. O sa fie clar tinta unor atacuri precise si cu scopul diminuarii credibilitatii.
Unii vor zice ca e si vina celor care reprezinta biserica si au comportamente gresite. Doar ca din astia au fost dintotdeauna (preoti betivi, curvari chiar homosexuali. La mine in sat parintele a lasat insarcinata o fata tinerica S-a smintit lumea dar asta e treaba Dar daca la stiri mai auzi inca vreo trei cazuri, te mai uiti la OTV si il vezi pe fostul staret x cum povesteste ca a renunatat la preotie si manastire de dragul iubirii vietii lui care intamplator s-a reincarnat tot in barbat si gata generalizarea ca toti popii sunt asa si pe dincolo. Pana la urma ne si place sa ne stim traitori intr-o tara corupta, de rahat si altele. Cu cat patos vorbesc unii despre asta zici ca i-ar apuca depresia daca situatia ar fi altfel.
|
de ce consideri ca presa a prezentat "aberant" cazul Tanacu? Ce nu corespunde cu realitatea? Oare lemnul pe care era legata fata nu era o cruce - doua scanduri legate in forma de cruce? respectiva cruce a devenit celebra: a fost filmata, fotografiata...
Cat despre ziaristii pe care ii cunosti...daca ar fi cu adevarat jurnalisti ar scrie adevarul. Ma rog, depinde si pe unde scriu...
Biseruca nu cred ca este tinta atacurilor avand ca scop decredibiizarea ei ca institutie. Mai ale dupa integrare.
Nu vreau sa reiau: popi care trimit oase prin posta, popi beti si scandalagii care conduc masini, sfintesc diverse etc.
Babuisc ca stii gluma cu calugarul, postul si oul. Am citit-o in "Oglinda duhovniceasca"...
Ca veni vorba de homosexualitate...Stii cat a luat BOR sa emita o parere ofciala? Prea mult tentru timpurile noastre. Timpul si sincronizarea sunt esentiale.
A inceput iar saâse vehiculeze ideea legiferarii bordelorilor. BOR nu are nici o reactie.... Scuze, iar sunt off topic.