View Single Post
Vechi 21.03.2010, 15:56:13
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NEYRA 383 Vezi mesajul
Numai ca unii inteleg prin asta ,asuprirea femeii,injosirea ei,jignirea ei ridicandu-se pe ei la rangul de ZEII,carora toate li se cuvine..........nu-si iubesc sotiile,le schimba ca pe ciorapi lipsind de acasa fara temei noptile.........venind acasa si snopindu-si in bataie bietele consoarte in vreme ce ia mai si creste poate 2-3-4 -10 copii poate,si le indura pe toate cu stoicism,rugandu-se lui Dmnezeu sa o ajute!!!!!!!!!!!Cine a trecut prin asa ceva stie despre ce vorbesc,si atunci nu pot sa fac sa nu ma intreb;cum sa-i fii supusa unuia asemenea barbat ,care nu te respecta,pe tine,casa si copii tai? probabil ca multii imi veti raspunde ca acela nu e creincios adevarat!!!!!!!!!!!!! dar ma intreb cati dintre domniile dumneavoastra nu cunoaste asemenea cazurii,pt ca la noi ORTODOXII iertata sa fiu dar este aproape un lucru obisnuit.................
faci parte din aceasta categorie? daca da crede-ma esti fraiera .de ce induri sau ai indurat? dupa prima palma trebuia sa pleci .cred ca ai inceput rau casnicia teai indragostit de cine nu trebuia nu ai asculta de parinti sau cunoscuti sau iai permis sa te trateze asa .el a crezut ca asa iti place sau asa a vazut pe taicasu facand .ca barbat credema nu as fi stat nici o clipa sa fiu trata asa .stiu ca se intampla si astfel de lucruri si pe toate fameile care au trecut prin asa ceva leam sfatuit sa plece ca e mai bine singur decat singur in doi.barbatul si femeia nu vor fi niciodata egali .barbatul are trasaturile lui femeia pe ale ei si impreuna formeaza un trup spre ajutor si procreere.heaven si traditie uitativa la copii mai intai si vedeti ca sunt mai apropiati de mame si mama traieste prin copii iar tatii [cei adevarATI u betivii si depravatii nu sunt cei mai multi ci doar un procent mai mic]fac eforturi sa aiba cu ce sa intretina famila.
Reply With Quote