View Single Post
Vechi 21.03.2010, 16:37:32
alina-ileana alina-ileana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Locație: italia
Religia: Ortodox
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu stiu de existau sau nu , lingurite , dar credinta si mult mai mult bun simt exista cu siguranta , precum si-n zilele noaste , unii sau unele au mai mult sau mai putin bun simt si credinta , ce lesne se constata chiar si aici pe forum ! . . .
Bine zici...mult mai mult bun simt..... unii au bun simt si chef de a-i ajuta pe cei din jur...altii au mai putin bun simt..si chef de a-i jignii pe cei din jur. de ce nu incerci sa faci o fapta buna, in loc sa-ti racesti gura cu fel de fel de jigniri? ai dat de mancare la vre-un caine abandonat? vezi ca lui Dumnezeu ii plac mai mult faptele decat vorbaria.... in ceea ce priveste credinta mea....nu ti-am cerut parerea, o sa dau socoteala lui Dumnezeu,si voi fi judecata in functie de pacatele mele,multe sau putine, grave sau mai putin grave. asa va fi pentru fiecare dintre noi....apropos de constatarile de pe forum; iti dai seama cati semeni injosesti prin cuvintele tale de CREDINCIOS!, chiar daca unii au dubii in legatura cu argumentele de pe forum, nu ar fi mai frumos din partea ta sa-i apropii de Dumnezeu prin BUNATATE,SFATURI,VORBE BUNE-in loc de RAUTATEsi JIGNIRI?! daca te consideri un crdincios desavarsit????? BUN cu BUN se face!
Reply With Quote