Citat:
În prealabil postat de danyel
Vezi, asta e un exemplu de credinta prost inteleasa dar nu poti sa pui acest aspect in carca dogmei ortodoxe
|
Dar pe cine să dai vina, tot pe biata femeie? Dacă exemplul meu nu a fost elocvent, poți să-l multiplici cu zeci de mii la ce se întâmplă anual cu ocazia pelerinajului de la mănăstirea Nicula.
Citat:
spre deosebire de unii ca tine nu sunt atras de crestinismul de tip comercial promovat de neo-protestanti
|
Îmi repugnă și mie creștinismul tele-evangheliștilor făcători de minuni și strângători de fonduri, poate n-am fost suficient de explicit în această privință.
Citat:
Voi aveti prostul obicei de a arata tot timpul cu degetul pacatele sau gesturile ortodocsilor, ceea ce nu e nici crestinesc nici ziditor
|
Obiceiul e într-adevăr "prost", nu știu dacă e și caracteristic. Păcatele pot fi văzute cu ochiul liber, nu trebuiesc arătate... și la urma urmei păcate au și neoprotestanții nu numai ortodocșii. Linkuri cu metehne călugărești ori popești nu știu să fi dat, așa că se cam diluează obiectul criticii tale. Dacă totuși am greșit, îmi cer iertare.
Am căutat mai mult să aduc/aducem în discuție concepții și principii și nu oameni.