View Single Post
Vechi 21.03.2010, 19:56:47
eugenia petre eugenia petre is offline
Banned

Data înregistrării: 21.03.2010
Locație: nuthouse
Implicit

In Scandinavia femeile au mult mai multe drepturi si sunt mult mai sigure pe ele, nu stiu de ce, ca majoritatea sunt atei, poate din cauza ca nu au nimic de demonstrat nu simt nevoia sa isi scoata diverse pe afara. Nu stiu cum sa imi explic asta. Poate ca femeile atee sunt mai frigide decat femeile ortodoxe si nu simt nevoia sa ispiteasca, nu se bucura de viata.
Am vazut la manastiri fete cu fuste scurte si bluze decoltate, probabil venite acolo cu scopul de a atrage calugarii in cele lumesti si ma tot intreb de ce sunt primite femeile in manastiri, cand prezinta atatea ispite, se stie ca Diavolul sopteste necuratenii mult mai des in urechea femeii decat a barbatului, iar femeia, ascultatoare si slaba de inger asa cum spun scripturile, il asculta pe Diavol si se dezbraca.
Ce sa faca barbatul in situatia asta? Eu, ca femeie, ii inteleg. Dar el ar trebui sa ii spuna femeii sa se imbrace, ca sa nu il mai ispiteasca, nu sa se dezbrace si arate ca o desfranata la dispozitia tuturor barbatilor.
E, asta este, trebuie multa cumpatare...Mintea noastra este ratacitoare, doar nu degeaba Dumnezeu este de sex masculin si trebuie ascultat, dar trebuie sa il asculte si barbatii.
Reply With Quote