View Single Post
Vechi 21.03.2010, 20:02:58
Gladiator
Guest

Implicit Crucea

Pana cand veti umbla doar in simboluri, ortodocsilor? Cand veti intelege puterea Crucii Lui Cristos ? Voi vreti obiectul crucii , dar il sfidati pe Cel ce s-a facut blesstem pe ea , in locul nostru, ca sa nu mai ajungem sub blestemul ei ci in bucuriile si binecuvantarile care izvoresc NU DIN CRUCE , CI DIN CEL CE A MURIT PE CRUCE IN LOCUL NOSTRU, CRISTOS.Crucea fara Cristos este nula, cum si viata fara pocainta si credinta este nula! Voi va tineti de forme si basme babesti, dar tagaduiti prin viata voastra roadele Evangheliei Divine. Pomul intotdeauna se cunoaste dupa ROD !Care sunt roadele ortodoxiei? Se vede de la un capat al lumii la celalalt! Eu iubesc Crucea pe care Mantuitorul meu a murit ca rascumparator al meu, dar nu voi iubi un obiect de cruce, facut de mana vreunui mestesugar ca o imitatie falsa a CRUCII LUI !CRUCEA LUI ne desparte de faradelege si de toate lucrarile neroditoare ale acestei lumi, dar si potoleste mania lui Dumnezeu, cand accept din toata inima mea lucrerea Fiului Sau, acolo, pe ea in locul omenirii intregi ! Intrr-adevar, cum spune psalmistul in Ps. 87:7 "Toate izvoarele mele sunt in Tine (Cristos)", de acolo izvoresc toate binecuvantarile divine posibile , in masura in care te si conformezi prin credinta, Cuvantului Divin!
Reply With Quote