Citat:
Īn prealabil postat de Gladiator
Pana cand veti umbla doar in simboluri, ortodocsilor? Cand veti intelege puterea Crucii Lui Cristos ?
|
Esti convins ca tu ai inteles puterea crucii lui Cristos si acuma ii certi pe altii ca nu au aceeasi pricepere?
Citat:
Voi vreti obiectul crucii, dar il sfidati pe Cel ce s-a facut blesstem pe ea , in locul nostru, ca sa nu mai ajungem sub blestemul ei ci in bucuriile si binecuvantarile care izvoresc NU DIN CRUCE , CI DIN CEL CE A MURIT PE CRUCE IN LOCUL NOSTRU, CRISTOS.Crucea fara Cristos este nula, cum si viata fara pocainta si credinta este nula! Voi va tineti de forme si basme babesti, dar tagaduiti prin viata voastra roadele Evangheliei Divine.
|
Surpinzatoare detalii in scrierea ta, de unde ai atatea informatii despre viata acestor oameni, cum sunt cum traiesc? Sau te pomenesti ca se vede totul atat de rau prin contrast cu sfintenia ta?
Citat:
Care sunt roadele ortodoxiei?
|
Crezi ca ai dreptul tu sa intrebi, ideal ar fi sa te intrebi care sunt roadele tale? Unul Singur are voie sa intrebe de rod si sa caute.
Citat:
Eu iubesc Crucea pe care Mantuitorul meu a murit ca rascumparator al meu, dar nu voi iubi un obiect de cruce, facut de mana vreunui mestesugar ca o imitatie falsa a CRUCII LUI !CRUCEA LUI ne desparte de faradelege si de toate lucrarile neroditoare ale acestei lumi, dar si potoleste mania lui Dumnezeu, cand accept din toata inima mea lucrerea Fiului Sau
|
Eu fac, eu dreg, voi nu faceti, voi nu dregeti...cam asa suna postarea ta per ansamblu. Cu o astfel de atitudine nu vei reusi dacat sa atragi un dispret profund si sa conturezi o imagine negativa credintei pe care o ai si chiar lui Dumnezeu, daca esti convins ca tie ti-a deschis mintea si altora nu. Domnul nu scoate ochii nimanui, ci e plin de rabdare pentru ca noi toti sa ajungem sa traim o viata cat mai curata inaintea Lui si inaintea semenilor nostrii.