Citat:
În prealabil postat de casiana
M-ai lasat fara cuvinte, zau...Mi se pare ca vorbesti de femeie de parca ar fi un obiect, o jucarie de folosit pt placerile unui barbat.. cum adica trebuie ajutata doar pt a avea energie si tandrete in timpul relatiilor trupesti? Adica o ajuti...dar astepti rasplata..si nu una oarecare...
Doamne, oare cati barbati sunt in stare de o asemenea gandire si mai asteapta si supunere din partea sotiilor lor?
|
Am reprodus aici textul initial, indicand motivele cu 1,2,3,4 pentru a fi mai usor de sesizat. Este exact ce am zis in postarea ulterioara; doar ca aici nu am dezvoltat motivul 1, care credeam ca e de la sine inteles; iar in postarea ulterioara am uitat sa amintesc motivul 4 care este si el important. Cred ca ai fost neatenta cand ai citit postarea respectiva, sau cel putin asa sper...
In privinta mult-disputatelor treburi gospodaresti eu cred ca barbatul trebuie sa fie cu bun simt si sa o ajute pe femeie in gospodarie cand simte ca femeia e prea incarcata. Si o va face 1)si pentru nevasta 2)dar si pentru el caci o femeie obosita si tracasata nu mai e asa atragatore si vesela si cool. 3)Ca sa nu mai zic ca si la pat da rezultate mai slabe, fiind mai putin iubitoare, mai putin tandra si mai putin jucausa...)). 4)In afara de asta, daca barbatul o ajuta femeia apreciaza mult chestia asta si de aici vine si un spor de iubire...