View Single Post
Vechi 22.03.2010, 01:15:23
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

O intrebarepentru Antoni0..dormi cu un exemplar din Main Kampf sub cap?cum poti sustine c tiganii trebuie deportati?:)Cred ca tiganii romani au ajuns asa..pentru ca asa am vrut noi.Iam marginalizat in tot-deauna..si au format o cultura proprie..salbatica..asta este..si noi am capata poate..din temperamentul lor..sa nu uitam ca noi i-am adus aici..nu au prea venit singuri..domnitorii nostri au 'inzestrat " ctitoriile lor cu robi tigani..Manastirea Cozia a primit danie de la Mircea cel Batran 300 de salase de robi tigani "spre folosinta"...si multe altele..au reprezentat sute de ani munca ieftina si uneori calificata..pentru boieri ,domnie si manastiri..sunt parte integranta a poporului nostru chiar daca nu ne place sa recunoastem..au fost eliberati intre 1830 si 1860..pentru ca in parte nu mai erau "rentabili"..inteleg ca din randurile lor se numara cei mai multi infractori..dar nu poti judeca un neam...nici macar dupa 99% din cei care-l compun.pentru ca atunci..vom ajunge sa fim la fel ca cel care a provocat holocaustul..iar Antoni0 ar trebui sa stie cel mai bine asta..atat timp cat locuieste sau a locuit in Italia unde este cunoscuta atitudinea fatza de romani.Nu cred ca el este in acea categorie vinovata de faptele reprobabile puse pe seama romanilor...
Reply With Quote