View Single Post
Vechi 22.03.2010, 11:09:58
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
3. Maniera “constructivă” a liderilor pucioși constă în modificări și adăugiri la textul original, menite a-l face cât mai “comestibil” pentru credincioșii pucioși. Maniera “distructivă” constă în eliminarea definitivă și fără nici o explicație a unor cuvinte, fraze sau paragrafe întregi, care la o analiză atentă se arată a fi fost extrem de incomode prin mesajul lor incongruent sau inoportun, de care acum liderii pucioși încearcă să se lepede.

Ironiile ghilimelelor folosite de voi spre a insinua toxicitatea nu fac edițiile și textul ca fiind otrăvitor, otrăvitoareoare, cu atât mai mult cu cât ambele ediții pot fi găsite, iar modificările sunt minore dar ele contează căci v-am demonstrat mai sus că din ambele ediții, reiese o taină uriașă, dar sunt minore modificările dacă ne raportăm la întregul volum...

Deci e complet ridicolă analiza voastră „incomodă” din moment ce nimeni nu a ascuns edițiile mai vechi și nu a dat ca erată de pricepre sau scriere sau transcriere sau altceva și oricum textele sacre sunt scrise pe caiete în primă transcriere după proorocie, așa a scris Verginica și cei din trecut, așa este scris, acum eu nu știu cum se procedează... deci e absurd ce insinuați din moment ce voi aveți ambele ediții și citați din ambele... deci liniștite voi sau oricine puteți să luați care transcriere și care ediție doriți căci ambele sunt valabile, dar voi vreți cu deasila să vă auto-poticniți în lingvism eratațional scornicit.

Last edited by vsovivi; 22.03.2010 at 11:14:41.