View Single Post
Vechi 22.03.2010, 11:42:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
5. Liderii pucioși sunt lipsiți de respect față de propriile “Evanghelii”, îndată ce le consideră perfectibile de la o ediție la alta.

6. Liderii pucioși sunt lipsiți de teamă față de “Dumnezeul” lor, deoarece Îl corectează “din mers” și cu superioritate suficientă, ca pe un om, și nu ca pe un Dumnezeu Atotputernic și Atotștiitor.
Păi dacă mai înainte, mai sus, v-ați arătat neștiutoare fiindcă ați zis că nu v-au spus și că nici nu au scris de ce și pentru ce au făcut modificările, cum anume de știți voi acum așa de bine că ei exact din pricina lipsei de respect sau a lipsei fricii de Dumnezeu au modificat de la o ediție la alta?

Și de aici rezultă foarte clar că acuzați cu fățărnicie, iertați-mă că iar constat, căci voi cereți altora ceea ce voi nu faceți și nu țineți, că v-am arătat mai înainte pe fir, că timpii verbelor nu i-ați luat în seamă, și nici diferențele în topicul frazei și nici schimbarea formei și a textului și a sensului atunci cu Simeon și proorocița Ana, de Botez și de Închinare după 40 de zile la Templu, iar apoi când ați făcut comparația cu textul celor două ediții iarăși nu ați ținut seama de virgulele și punctele înlocuite și de cuvântul tată ce nu mai apărea în textul citat de voi în ediția ultimă, deci voi în analiză nu l-ați luat în seamă... deci iată că nici profesia voastră nu vi-o respectați cum se cuvine, nici pe voi, dar totuși cereți să o respecte alții: pucioșii... 01andrei01... sau să ve respect eu misirâia (sick!) sau circircircul ăsta „simpatic”, că mi-amintește de vremurile când la dirigenție ni se vorbea mereu de tovarășul evitându-se faptul că era analfabet complet, așa ca mine.

Păi voi dați ore particulare de lingvism la bobor, neplătite? Sau ne fraieriți mereu că noi nu știm limba română ci numai voi, numai. Dar aia nu-i limba ci lintea. Fiertura aia roșie sedomită.

Last edited by vsovivi; 22.03.2010 at 11:56:13.