View Single Post
Vechi 03.04.2007, 14:00:26
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Calator , ADEVARUL este cel pe care il spun eu ,fara a fi strecurata minciuna . Un lucru important ar fi trebuit sa intelegi Calator , daca ai fi citit cu atentie povestea mea ! Ca eu nu as fi indraznit sa fac public o minciuna .Si in legatura cu ' problema ' ,la care te refer ,te asigur ca nu ai motive intemeiate de suspiciune . Nu ai citit cu atentie acest caz si asta se datoreaza faptului ca nu te intereseaza ceea ce se intampla in jurul tau . Ma asteptam din partea ta la o asemenea atitudine . Te asigur ca nu am nevoie de ajutotul unui psihiatru pentru a scoate adevarul la suprafata , am nevoie de romanii cu suflet curat , care sa ma sustina in lupta mea pentru adevar si cel mai mult am nevoie de ajutorul institutiile competente ale statului roman .
Fiul meu era sa fie omorat cu picioarele si pumnii de cei trei infractori ,iar in momentul in care era batut am coborat eu si sotul meu spre ai veni in ajutor .
Deci nu sotul meu s-a dus la ei ,asa cum ai crezut tu ,ci infractorii au venit la noi si ne-au atacat . Noi ne indreptam catre Politi si pe infractori nici nu ii cunosteam deoarece nimeni nu ne spusese cine sunt acestia ,se instaurase 'Legea tacerii '. Se vede ca tu nu sti ce se intampla in cartierele rau famate din Romania !
Dupa cum am scris in mesajele anterioare am o stare de depresie ,dar in asemenea cazuri ,cine nu ar avea ? O asemenea problema grava plina de ilegalitati se trateaza cu mintea limpede si trebuie sa sti in ce te implici si ceea ce faci .
Tu chiar asa naiva ma crezi ?
E usor sa lovesti in cineva fara sa-l cunosti .
Eu te iert pentru mica ta rautate . Raul cu care ma lupt eu este mult mai mare decat ceea ce vrei tu sa faci . Te asigur ca nu am motive sa fiu suparata pe tine , este parerea ta si ti-o respect . Libera exprimare iti da acest drept .

Reply With Quote