View Single Post
Vechi 03.04.2007, 14:28:37
cananeanca cananeanca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Clausemi
Ok...in acest caz multumim pt bunavointa ta...dar nu promit ca am s-o citesc...eu citesc cand ma apuca si ce ma apuca,uneori citesc mai multe carti in paralel caci nu am rabdare sa incep si a astept sa termin una...asa ca..daca ma apuca o citesc si pe asta...dar pt asta roaga-te sa ma apuce ca sa nu te obosesti degeaba.:p

Cand citesc aceste mesaje in legatura cu ecumenismul si vad atatia "crestini " care cred ca ei sunt cei adevarati doar ei si altii sunt cei perduti , ma gandesc cum de va puteti numi crestini si cum de nu va este rusine sa judecati.Crestinismul vine de la Cristos si toti cei ce se impartasesc si cred cand se cuminica ca il primesc pe Hristos in ei cum de se cred in continuare ca ei ar fi alesi. Deci nu ca as fi eu mai buna decat voi dar biserica ortodoxa cu biserica romanacatolica si cu cea grecocatolica sunt Una ...voi credeti ca daca ar veni acxum Hristos pe pamant e fericit cand vede atatea impartituri de biserici a celora care se numesc crestini ?Voi chiar credeti ca biserica ortodoxa e cea aleasa si cea catolica e aiurea .....El se va uita si la fapte da , si la fapte si noi ortodocsi ce facem ca sa ne ajutam , avem o gramada de prostitute pe strazile Europei , o gramada de hoti , bisericile inchise , deschise doar dumninica ,preoti care alearga nu dupa salvarea acestori suflete ci dupa bogatie materiala, nu mai tot va ascundeti dupa acet nume "ortodox" ci vedeti mai bine realitatea deci daca sunteti cei adevarati alesi artunci care sunt faptele noastre a ortodocsilor in comparatie cu a celor catolici , oricum ei se ajuta mult intre ei si asta conteaza mult , si eu sunt sigura ca lui Hristos nu ii place aceasta dezbinare chiar in Biserica Lui , nu ne miram de musulmani sa fie de mai multe feluri , nu ne miram de ebrei sa fie de mai multe feluri , de budhissti , sa ne miram de noi , de noi crestini care dorim sa il urmam pe Hristos , deci de unde atata frica si atata egoism , daca suntemi pe Calea Dreapta
Reply With Quote