22.03.2010, 16:57:58
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Eliana
Tatal lui este la fel de inversunat impotriva noastra si a deciziei noastre cum este si mama lui. Nu, ei nu au avut nici o problema cu mine personal si nici nu mutatul nostru impreuna ci ei au ce au impotriva deciziei noastre si anume de a iesi din pacat si de a cere binecuvantarea lui Dumnezeu. in opinia lor, ca si in cea a majoritatii, acest pas, casatoria, musai trebuia sa vina dupa ce ne indeplineam restul obligatiilor lumesti ca studii superioare, salariu, casa, masina etc. cat despre despartire, aceasta nu este o optiune. dragostea noastra si inconstienta ne-au impins spre pacat. ca si pana acum vrem sa ne petrecem tot restul vietii impreuna insa dupa voia Lui. Bine spus: parintii trebuie ascultati cand au judecata sanatoasa, crestineasca. nu cred, in ignoranta mea, ca treburile sufletului au legatura cu banii si alte datorii sociale ( bani, afaceri) precum consider ca si sarac lipit Dumnezeu are grija de tine. Stim ca ne asteapta greutati si le primim cu bucurie, poate ca asta este crucea ce trebuie sa o purtam si am ales sa purtam greul, oricare ar fi acesta IMPREUNA.
|
Ganditi bine, succes pe drumul asta si sa ne tineti si pe noi la curent.
Casa de piatra!
|