View Single Post
Vechi 22.03.2010, 16:57:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eliana Vezi mesajul
Tatal lui este la fel de inversunat impotriva noastra si a deciziei noastre cum este si mama lui. Nu, ei nu au avut nici o problema cu mine personal si nici nu mutatul nostru impreuna ci ei au ce au impotriva deciziei noastre si anume de a iesi din pacat si de a cere binecuvantarea lui Dumnezeu. in opinia lor, ca si in cea a majoritatii, acest pas, casatoria, musai trebuia sa vina dupa ce ne indeplineam restul obligatiilor lumesti ca studii superioare, salariu, casa, masina etc. cat despre despartire, aceasta nu este o optiune. dragostea noastra si inconstienta ne-au impins spre pacat. ca si pana acum vrem sa ne petrecem tot restul vietii impreuna insa dupa voia Lui. Bine spus: parintii trebuie ascultati cand au judecata sanatoasa, crestineasca. nu cred, in ignoranta mea, ca treburile sufletului au legatura cu banii si alte datorii sociale ( bani, afaceri) precum consider ca si sarac lipit Dumnezeu are grija de tine. Stim ca ne asteapta greutati si le primim cu bucurie, poate ca asta este crucea ce trebuie sa o purtam si am ales sa purtam greul, oricare ar fi acesta IMPREUNA.
Ganditi bine, succes pe drumul asta si sa ne tineti si pe noi la curent.
Casa de piatra!
Reply With Quote