Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vsovi cugeta întru sine:
Dar există și preoți buni și vrednici în BOR, nu toți sunt greșiți...
Aici te deosebești de pucioși într-un mod radical: pentru pucioși, toți preoții din BOR sunt greșiți, toți sunt fără har, toți sunt cu pecetea lui Anichrist pe frunte...
|
Sigur există preoți în BOR plini de HAR, că știu eu câțiva, dar toți cei ce cred în circulara prin care au fost obligați să considere și să creadă că e sectă Cuvântul lui Dumnezeu dat prin proroci și prin Trâmbițe, ori au slujit și lui Dumnezeu dar și lui mamona semnând cu pcr-ul sau cu securitatea sau KGB-ul, aceia cu siguranță toți au pecetea lui antichrist pe frunțile lor și sunt sau vor fi lipsiți de Har mai devreme sau mai târziu, dacă nu se pocăiesc, căci Harul prin Iisus Hristos s-a dat, prin Cuvântul lui Dumnezeu, deci nu și prin Domnul Iisus dar și prin mamona... aia care știe și psihiatrie și psihologie și lingvism... aia îmbrăcată în purpură și stacojiu ce stă pe fariseii cei plini de toate insușirile fățărniciei... și amăgirii, că nu poți să slujești la doi stăpâni, iar dacă totuși ești obligat fiind sub dictator, atunci măcar nu și cu sufletul.