View Single Post
Vechi 22.03.2010, 18:52:50
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi specula:

Deci e complet ridicolă analiza voastră „incomodă” din moment ce nimeni nu a ascuns edițiile mai vechi și nu a dat ca erată de pricepre sau scriere sau transcriere sau altceva și oricum textele sacre sunt scrise pe caiete în primă transcriere după proorocie, așa a scris Verginica și cei din trecut, așa este scris, acum eu nu știu cum se procedează... deci e absurd ce insinuați din moment ce voi aveți ambele ediții și citați din ambele...

Ba, pardon! Dacă pucioșii evidențiau modificările lor ca pe o Erată, era spre cinstea lor. Dar ei au făcut toate modificările pe furiș , sperând că nu vor fi observate. Și chiar așa este. Socoteala pucioșilor a fost simplă: nimeni nu va observa nimic. Câți crezi că au astăzi pe masă ambele ediții ale "Cărții Șfinte" pucioșești? În prezent nu se distribuie decât ediția a doua (pe sub mână, nu în librării). Și apoi: câți crezi că, neavând altă treabă, vor sta să scormonească plastografiile pucioșilor? Să fim serioși, lumea are preocupări mai elevate astăzi decât să stârnească miasmele din scormoneli prin hrisoave apocrife.
Deci pucioșii au mers la sigur că nimeni n-o să-i prindă cu mâna în sac.
Păi dumneata speculezi, că zici că e pe furiș dacă nu e erată, dar cum să fie erată la Cuvântul lui Dumnezeu, căruia nu-I pot sta înainte toți înțelepții pământului și mai marii și stăpânii lor.

Dar de ce nu crezi că tocmai Domnul a dorit ca să se dea singuri în vileag cârcotașii și nemulțumiții? Așa cum iată ați căzut voi două în impresia că ați prins proorocii la furat cirte și iote?

Deci dacă există caietele sfinte și edițiile mai vechi, cine le-ar fi făcut dispărute dacă iată au ajuns și la voi ca dovezi? Sau ei nu ar fi știut că tot ce este ascuns va fi adus cândva la Lumină? Deci îi acuzi că sunt hoți ce nu și-au acoperit suficient de bine urmele?

Deci voi vreți să-L scoateți pe Cuvântul lui Dumnezeu că ar fi avut nevoie de corecturi și dacă ediția ulterioară nu vine să corecteze edițiile anterioare atunci Il acuzați de furt mârșav? Și fraier că nu și-a acoperit suficient de bine urmele? V-am zis eu că pe voi nici măcar dracul nu v-a angajat ci pe voi v-a angajat ceva bețiv fariseu și acela sărac fiindcă și-a băut averea, că altfel ar fi angajat mai bune advocate ca voi două. Deci e clar că nenia și tanti grijania e bețivi și și-au deschis BAR și v-au angajat pe voi avocate la bară că dracul care e mai serios ar fi angajat niște englezi sau jidovi sau pe mine. Dar eu nu advocățesc, fiindcă m-am lăsat de născocirea armelor de distrugere.

Last edited by vsovivi; 22.03.2010 at 18:55:24.