View Single Post
Vechi 22.03.2010, 18:56:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
eu nu inteleg de ce o tineti intruna cu discutiile astea care nu se pot termina niciodata :|
suntem oameni, inainte de toate. si vroiam sa scriu citatul ala, dar am zis ca poate nu e nevoie, dar se pare ca am nevoie mare de el acum.
am gasit la diverta o carte legata de toate religiile din lume si scria un fragmentel micut, ceva care mi-a atras atentia si careia ii dau dreptate, dar nu mai tin minte cuvintele k sa formulez exact ca acolo sa nu gresesc ceva. o sa ma mai duc odata si o sa scriu si aici.
nu vreau sa par nesimtita, dar ma doare intr-un fel cand vad ca va aruncati tot felul de argumente si se mai ajung si la insulte.
Argumentele nu strica, ca altfel fiecare vorbim aiurea, conteaza in schimb calitatea lor si desigur si tonul, in orice caz este imposibil sa nu vezi diferentele si ca fiecare tine la ele, mai degraba insa ar trebui sa-ti pui problema unde este adevarul, pentru ca in mod clar nu-l poti taia in bucatele mici pentru fiecare, de altfel daca n-ai observat fiecare cam vrea intreaga placinta si asta chiar nu e un lucru rau pana la urma, inseamna ca fiecare avem o aplecare spre absolut.