Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Vsovi a mirosit el ceva, de ce a fost modificată declarația lui Șerban Spiridon, ca să nu mai șrim noi că a venir la Pucioasa cu femeia lui și cu fiica: cică "prin noile texte se poate citi starea Actuală a Credinței" , sau, cu alte cuvinte, zice el că: "sensul declarației ce ar fi reieșit din text nu era conform cu declarațiile lor anterioare ":
Și acum se pare că dumneata știi mai bine ce au declarat ei în realitate și la ce dată! Păi e declarația lor, și probabil sensul declarației ce ar fi reieșit din text nu era conform cu declarațiile lor anterioare pe care ei și le amintesc și de aia s-or fi corectat în text lăsând data aceiași fără să arate că cele din ediția anterioară nu sunt valabile... Deși mă mir că cineva ar corecta un text scris și datat și apoi i-ar lăsa data intactă ca să reiasă altceva din declarație, ... dar și asta se poate face dacă vrea Duhul Sfânt care amintește mereu omului Adevărul, sau nu ne aducem aminte de cel ce a semnat pact cu satana cum s-a distrus actul? Sau cum se șterg păcatele celor ce se pocăiesc din cărțile dracilor? Deci pentru ce vă ofticați? Păi impresia este că și edițiile ulterioare sunt scrise tot sub inspirația Duhului Sfânt și nu doar modificate așa că au dorit unii să modifici, căci e de la Duhul Sfânt dacă prin ele, prin noile texte se poate citi starea Actuală a Credinței...
Acum noi ce să înțelegem de la Vsovi: că ambele ediții sunt valabile? adică, Șerban Spiridon a venit cu familia la Pucioasa în prima ediție, și a venit singur, fără familie (adică, familia lui a rămas acasă, la Fundeni) la Pucioasa în a doua ediție? Și că edițiile sunt echivalente, deci nu e cazul să ne ofticăm?
|
Din ambele ediții care sunt sigur valabile ambele se poate înțelege că chiar dacă a venit cu familia, ori singur, la Dumnezeu, acolo în Ceruri, nu este „famiglie” și „cumnăție” ci este mai mult frăție căci vor fi ca și îngerii lui Dumnezeu... dar asta nu ca să se despartă cineva de femeia cu care este un singur trup... căci de aia a lăsat pe mama și pe tatăl lor trupesc pentru ca să fie ei un singur trup, deci „ce a legat Dumnezeu
omul să nu despartă”.
Ai invârtoșat sensul celor scrise de mine. Și îmi miroase abea acum viclenia din sensul absurd pe care l-ai dat citatelor mele trunchiate căci cu ele argumentezi absurdul npscocirilor tale prin care folosindu-te de citatele mele zici că au modificat declarație, ca să acopere că textul nu era conform cu declarațiile anterioare, dar eu am zis, că poate nu erau cele scrise anterior conforme cu memoria lor sau ambele declarații care ambele fiind velabile devin mai aproape de memoriile celor ce au dat declarații... DEci nu mai încerca să te folosești de citatele mele ca să scoți în evidență că iată și eu îți dau dreptate... nicivorbă, ci văd că ești capabilă, ce tupeu, ca să mă faci să cred că eu îi suspectez pe pucioși de înșelăciune... Dar eu nu am scris astfel de copilării procurorești... nu bănui și nu am insinuat prin citatele respective ceea ce ai insinuat dumneata că ar reieși... deci iată că dumneata din orice înțelegi mereu doar în favoarea intereselor pe care le servești. Slujești o cauză pierdută. Căci călăuza este până la venirea în lume a Credinței, apoi ea rămâne valabilă pentru necredincioși doar ca să ajungă și ei cândva la aceiași Credință.