View Single Post
Vechi 22.03.2010, 22:14:38
mariusblanc mariusblanc is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu Vezi mesajul
Draga Marius, atata timp cat amesteci lucrurile luand dintr-o parte ce iti convine si abandonandu-le pe cele care nu iti convin, nu poti avea pretentia ca oamenii sa inteleaga ce vrei de fapt sa comunici.

Tu vorbesti de fericire si de vindecare, dar vorbesti de una lumeasca. In lumea asta nici fericirea nici vindecarea nu sunt decat trecatoare. In schimb, Hristos este fericirea si vindecarea noastra vesnica, si pe Acesta eu cred ca nu l-ai cunoscut. Pentru ca daca cu sinceritate L-ai fi cunoscut, ai fi realizat - inauntrul tau - ca nu exista punte de legatura intre viata in Hristos si orice tehnica psihologica.

Nu uita asadar, ca in lumea asta, "cel ce va vrea sa-si scape viata, o va pierde; dar cel ce-si va pierde viata pentru Mine, o va afla".

Ai mare dreptate... insa la mine vin oameni care nu cred asta... care plang in acel moment sub presiunea modului lor de a privi viata... nu pot sa le spun "mergi si te roaga ca Dumnezeu sa iti spuna ca asa merita viata sa fie traita" As fii ipocrit, cred ca Dumnezeu ne-a dat viata ca sa fim fericiti nu sa o suferim...
Reply With Quote