Doamne ajuta
Multumesc din suflet domnului sau doamnei care vrea sa ne ajute binecuvantat sa fiti ,inca nu miam gasit nimic de lucru ne este foarte greu am avut un necaz sambata spre duminica am iesit cu cei mici afara si cristi mejinul a alunecat si sa lovit la frunte pe beton a fost un soc pentru noi dar cu ajutorul lui Dumnezeu nu a fost grav doar lau pansat putin si lau curatat mia dat reteta sai cumpar tetraciclina sal dau seara inaite sal culc sa se vindece dar cum in situatia noastra ne este foarte greu ca nici bani de paine nu avem il pansam sil curatam cu ceai de scumpie care am inteles ca este foarte bun cicatrizaza si curata bine rani sau lovituri ,multumesc doamnei gaby pentru pachetul care mi lati trimis cu miere si dulceata pentru copii ,ne este foarte greu dragii nostri fara un servici imi doresc din suflet sa gasesc ceva de lucru am datorii chiria peana pe 30 trebuie sa o dau si nu stiu ce voi face si de unde voi lua sa o platesc copii au fost raciti si neau dat tratament pentru ei au avut bronsita ,am avut noroc ca niau dat compensat caci din aprilie au spus ca nu se mai da nimic gratuit sau compensat doar medicamentele care le mai au accept de la casa de sanatate caci farmaciile nusi primesc banii pe medicamentele care le elibereaza pe retete ne rugam la Dumnezeu sa nu mai fie nevoie si sa nu ne mai imbolnavim si nici dumneavoastra ,in curand cred ca vom plati si aerul care il respiram ,se simte ca vine sfarsitul lumii nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu cu credinta sa ne ierte si sa se indure de sufletele noastre pacatoase tare mila mie de copii care sunt mici si nu au nici o vina ca au venit pe lume in aceste vremuri grele care ne aduc la perzanie Dumnezeu sa va binecuvanteze sa ne binecuvanteze si pe noi caci Dumnezeu ne poate ajuta sa iesim cu bine din aceste momente facand minuni prin oameni cu suflet mare care niciodata nui voi uita ca neau ajutat in momentul cand nici pe masa nu aveam ce sa pun ,ieri nu aveam decat cativa cartofi sa pun pe masa la copii ferti si cate o felie de paine cu gem apoi ,spre seara a venit o doamna care nea adus niste faina alba si ulei care ne cunoaste necazul daca nu era aceasta femeie azi nu stiu ce le puneam pe masa copiilor mare este puterea lui Dumnezeu ,va doresc sanatate si putere credinta si lumina in suflet ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi .Amin.
|