Citat:
În prealabil postat de eduardd
Acest forum a incetat de mult sa mai fie folositor. Subscriu la cele scrise de colegii mei de forum.. Ori se revizuieste limbajul ori se inchide forumul. Nu exista cale de mijloc. Uitam ca acest forum este citit de mii de oameni. Ce exemplu dam?
Teolog este si diavolul...
Sa fim sinceri cu noi insine..sfaturi bune gasim in carti, in articolele din site. Cati le citesc? Cati le urmeaza?
Pe undeva ma intreba AlinB, crezi ca se va schimba doar pentru ca i-ai spus tu?
Intelept cuvant..  Poate ar trebui sa meditam mai des la el..
Oare de ce sunt aici? Pentru a ajuta? Pentru a socializa? Pentru a arata cat de intelepti suntem? Pentru ca ma plictisesc? Pentru ca sunt mandra si cred ca pot schimba lumea? Cred despre mine ca am o atat de buna asezare duhovniceasca incat ii pot "murdari" si pe ceilalti cu ea? Poate vor spune unii...sunt aici pentru a invata.. dar oare nu avem Vietile Sfintilor? Nu avem duhovnici? Orb pe orb nu va scoate la Lumina niciodata...
Ce caut aici de fapt?? Asta e intrebarea pe care a sosit timpul sa o punem..
Raspunsul se afla in inima fiecaruia..depinde de noi ce vom face cu el cand il vom constientiza...
Dumnezeu sa ne ierte pe toti ca mare sminteala aducem prin acest forum.
|
Mare dreptate ai.. Chiar ar trebui sa ne punem aceasta intrebare. Eu mi-am pus-o de multe ori dar raspunsul este inca ambiguu. Nu stiu daca sunt aici pentru motive negative ca cele pe care le-ai enumerat, cateva oleaca mai pozitive, sau pur si simplu din dorinta de a sta la taclale (fie si cu oameni inteligenti, sau simpatici, pe langa cei mai putin).
Pot spune insa ca, negativ sau pozitiv, am invatat multe.
Oricum, cred ca in curand nu prea voi mai avea timp.