Trebuie avuta grija evident data fiind afectiunea de care sufera fata ta. Nu stiu sincer care ar fi solutia corecta. Eu zic ca trebuie rezolvata cu dragoste si cu timpul va veni intelegerea din partea ei.
Cand eram tot cam de 12 ani obisnuiam sa mai iau maruntis din buzunarul lui taica-miu evident fara sa stie. Din suma pe care o gaseam luam "impozitul" de cam 10-15%. Asta pana m-am lacomit si am luat o bancnota din poseta mamei. A urmat dulcea clipa a platii - o bataie zdravana cu furtunul de la masina de spalat. Culmea e ca nu m-am cumintit imediat, ci cateva luni mai tarziu, fara nici un fel de pedeapsa, cand am inteles ca e foarte rau ce faceam.
Poti incerca urmatorul lucru (dupa ce aproba psihologul eventual): incearca sa-i arati ca te doare foarte mult (bocete alea-alea) ca ti-a furat cineva ceva (un lucru, bani), dar nu o acuza, fa sa para ca tu doar stii ca ti-a furat cineva lucrul dar nu stii cine. Asa va intelege ca ceea ce face provoaca durere cuiva, si ca sa fure nu este o solutie. S-ar putea chiar sa recunoasca ca ea a facut acea fapta. In timp ce te vaiti poti incerca sa urmaresti reactia ei, asta iti va da o idee daca macar intelege ce a facut sau chiar este foarte imatura emotional, adica sa vezi pe unde se situeaza. Doamne ajuta!