View Single Post
Vechi 24.04.2006, 23:58:19
najhat najhat is offline
Member

Data înregistrării: 22.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spinu
najhat.. sti .... uneori este foarte greu pt un crestin adevarat sa ramana cu credinta in Dumnezeu si sa nu o ia pe alte cai ,influentat fiind.Cred ca singura ta sansa este sa fi cat mai aproape de Dumnezeu prin tot ce faci si sa mergi cat mai des posibil la Biserica....pt ca eu cred ca tu esti intr-o situatie delicata ...si familia pe care tu o iubesti te poate indeparta cu timpul de Ortodoxie chiar daca acum iti respecta religia ta (dar de ce ma tem eu de asta?) ,aceste religii sunt prea diferite pt ca o familie sa fie unita.daca ar fi sa alegi in intre familia ta si Iisus, pe cine ai alege?
Hristos a inviat!Cine are incredere in Domnul Isus Hristos si crede in inviere si are frica de Dumnezeu nu isi va pierde credinta,dimpotriva un crestin adevarat le va arata celor din jurul lui prin comportamentul sau,ca un crestin nu uraste,nu raspunde la rau cu rau,religia noastra ne indeamna sa ne iubim aproapele si sa iertam greselile lui asa cum si Dumnezeu ne iarta greselile.In ambele religii sunt aceleasi porunci dumnezeiesti si aceleasi pacate strigatoare la cer.Dupa 23 ani de casatorie mixta ca religie in care nimeni nu a reusit [ma refer la oameni care au crezut de datoria lor ca musulmani ca trebuie sa ma lumineze-vecini,prieteni de-ai sotului],marog la Dumnezeu sa ma ajute in continuare.Familia sotului meu nu mi-a cerut niciodata sa ma convertesc,dimpotriva fratele sotului mi-a spus;Doina sa nu te faci musulmanca daca nu crezi,e mare pacat.Pot sa iti spun ca in Siria crestinii si musulmanii se respecta foarte mult si pot sa spun cu mana pe inima siDumnezeu imi este martor ca m-au iubit foarte mult.La Craciun veneau la noi sa ma felicite si sa vada copiii lor bradul si ii rasfatam si eu cu bunatatile date de bunul Dumnezeu la o sarbatoare asa sfanta[unora le explicam ce sarbatoare avem].Acum de Sf.Pasti [cu toate ca nu mai sunt in Siria] am primit mesaje de la cei care nu m-au uitat si mi-au urat Paste fericit.Acum sunt in Abudhabi si am reusit si aici sa ma imprietenesc cu musulmani si le-am impartit oua si cozonac si am primit oua de ciocolata mari din partea lor ca simbol ca sunt alaturi de mine.Draga Spin ,intrebarea ta e buna.Imi iubesc familia si doresc ca Dumnezeu sa-i ocroteasca.Sotul meu mi-a spus ca si in religia islamica,iubirea pentru Dumnezeu este cea mai mare ,dupa care urmeaza iubirea parintilor si respectul pentru ei si apoi iubirea si respectul familiei tale cea mica.Am invatat un lucru de la oamenii acestia;Sa-ti fie frica de cine nu-i este frica de Dumnezeu!Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru si al rugaciunilor ne vom pastra credinta!Cu ajutorul preotului care vine la noi o data sau de doua ori pe an in aceasta tara vom ramane crestini!