Oricine a participat la sedinte de bioenergie, poate confirma ca bioterapeutul nu poate face nimic fara acceptul persoanei in cauza. Asa am ajuns la concluzia ca nimic nu este valabil daca nu esti de acord mai inainte de toate.
Eu una am intrat bolnava la consultatie si am iesit perfect sanatoasa.Puteam manca si bea ca un om normal, lucru pe care nu-l mai facusem de aproape vreo luna. Si teama fata de caini disparuse (teama de-o viata).
Mi-aduc aminte ca ma deranja faptul ca patul se rotea continuu, din ce in ce mai tare in timpul sedintelor; i-am spus bioterapeutei si abia atunci a incetat. De vorbit nu vorbeam cu terapeuta in mod normal, ci prin telepatie; imi raspundea cu voce tare la toate intrebarile care se iscau in mintea mea.
Lumina, abundenta de culori, viata noua, ce mai, era primavara in sufletul meu.
Parca atunci imi luasem televizor color, dupa ce mai inainte avusesem doar alb-negru.
Intr-o dimineata venind la sedinta obisnuita, am intalnit 2 caini care, incercand sa sara pe mine, brusc au cazut, parca lovindu-se de un zid nevazut. Inutil sa mai spun ca intepenisem in locul acela. Cand i-am povestit, bioterapeuta a zambit si mi-a spus ca s-au lovit de campul energetic cu care ma fereste de agresiuni externe, deoarece organismul este foarte vulnerabil in timpul sedintelor de bioenergie...
Asta despre bioenergie.
Cu meditatia nu este nimic periculos la inceput, pana la activarea centrilor energetici, dupa aceea apare dependenta de acea stare de bine, oaza de confort spiritual, idealul pe care il cautam cu totii in viata...
|