View Single Post
Vechi 23.03.2010, 19:06:30
casiana's Avatar
casiana casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinnasser2010 Vezi mesajul
nu judecam aici ci ne dam o parere si sper sa fie calugari cu laptop de ultima generatie,cocotati pe varfu muntelui care sa citeasca in acest topic si sa ia aminte deoarece este sminteala !

Repet:

Imaginati-va ca Sf.Ioan Botezatoru avea laptop si "chatuia" cu o maicuta si sa mai si boteze.Si sa faca asta in biserica,intra IIsus pe usa ce ar zice?Calugaria nu o poate face orice barbat deaceea este o cale sfintita de ce sa o intunecam cu internetul.Credeti voi ca un preot care nu a vazut decat copaci sa nu intre pe un site XXX ..... deci eu cred ca este sminteala curata si inconstienta . Blestemat sa fie internetul asta !
Nu putem sa judecam la modul asta.. prin comparatie calugarii nu ar trebui sa poarte nici ochelari ca nici Sf Ioan Botezatorul nu purta..
Laptopul, internetul, tv-ul... sunt beneficii ale civilizatie, nu sustin folosirea lor in manastiri pt ca si pt noi sunt daunatoare folosite in exces devin doar vicii, dar repet nu cred ca trebuie sa judecam intr-o astfel de maniera.
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)