View Single Post
Vechi 23.03.2010, 19:10:41
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NTatiana Vezi mesajul
deci cred ca nu intelegi despre ce este vorba ! uite aici in vest oamenii par a fi foarte politicosi unii cu altii dar totul este artificial ...caci in momentul in care apare ''scanteia''de cearta , ceva ii enerveaza chiar catusi de putin ...astia ''iau foc '' daca i-ai vedea in trafic cum isi arata degetul unii altora ...ca unul i-a depasit in trafic si asta ii enerveaza ...si sunt in stare sa sara din masina si sa il calce in picioare !!! asta numesti ...''bune manere'' ??? nu , sigur ca nu ......stau foarte prost cu nervii ...si nu se pot stapani ...deci dupa zambetul fals pe care ti-l afiseaza sunt in stare in momentul urmator sa te sugrume daca i-ai ''calcat putinpe bataturi '' sau nu esti de acord cu ei intr-o anumita privinta ....IN CONCLUZIE COMPORTAMENTUL ARTIFICIAL nu inlocuieste natura buna a Romanilor si educatia primita de la parinti ...dar lasati-ii sa invete si vom vedea efectele mai tarziu ...
Eu cred ca natura asta buna a romanilor e proverbiala si ... atat.
Ca o vezi mai peste tot la batranii de la tara, da, nu contest. Dar ei nu reprezinta (din pacate) majoritatea. In rest romanii nostri sunt la fel de buni sau de rai, precum vrei sa consideri, ca orisicare alta natie.
Acum cateva zile cativa romani cu "firi bune" au incercat sa-mi fure din geanta. Altii pandeau sa-mi fure aparatul de fotografiat. As fi preferat ca acestia sa urmeze orisicare alt curs decat cel care i-a invatat sa-si insuseasca ceea ce nu le apartine!