View Single Post
Vechi 23.03.2010, 19:30:43
nicraul2002 nicraul2002 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinnasser2010 Vezi mesajul
nu judecam aici ci ne dam o parere si sper sa fie calugari cu laptop de ultima generatie,cocotati pe varfu muntelui care sa citeasca in acest topic si sa ia aminte deoarece este sminteala !

Repet:

Imaginati-va ca Sf.Ioan Botezatoru avea laptop si "chatuia" cu o maicuta si sa mai si boteze.Si sa faca asta in biserica,intra IIsus pe usa ce ar zice?Calugaria nu o poate face orice barbat deaceea este o cale sfintita de ce sa o intunecam cu internetul.Credeti voi ca un preot care nu a vazut decat copaci sa nu intre pe un site XXX ..... deci eu cred ca este sminteala curata si inconstienta . Blestemat sa fie internetul asta !
Scuza-ma ca-ti scriu direct, dar cred ca ai o dorinta extrema de a judeca pe cineva.

Arunci un scenariu pe care-l atribui unui calugar fara a avea nici o dovada... te apuci si blestemi pe site... nu vreau sa te jignesc dar nu ai un comportament normal. Scenariul pe care-l prezinti este al tau, este personal si-ti defineste anumite vederi ale tale, finalmente te defineste chiar pe tine. Tu esti cel descris si proiectezi propia ta viziune asupra altuia. Eu asa cred si daca gresesc inseamna ca tu ai niste dovezi despre acea persoana care te delimiteaza clar de acele fapte si nu-ti pot fi atribuite.

Chiar asa ce inseamna "chatuia"?

Doamne ajuta-ne sa fim smeriti si cuviinciosi.