Citat:
În prealabil postat de carmina
Inainte vreme, oamenii lasau loc interventiei divine in viata lor; mai auzeai un "Doamne ajuta!" sau "daca o vrea Dumnezeu"; astazi insa, noile descoperiri parca ne indeparteaza unii de altii si ne creaza falsa iluzie ca noi suntem stapanii propriei vieti si ca putem face ce dorim cu ea.
Nu pot sa nu-mi amintesc cuvintele:
"Eu sunt vița, voi sunteți mlădițele. Cel ce rămâne întru Mine și Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteți face nimic."
Cine stie, poate ca tocmai insingurarea este cauza multor boli.
|
Boala de care sufera acel copil (autismul) este tocmai o forma gigantica de insingurare pentru el. Copilul acum adoarme fara fond muzical pentru ca am suprapus fondul muzical pe stingerea becului si intunericul din camera apoi am anulat in timp fondul muzical si a ramas numai cu conditionarea pe intuneric... pe care o avem toti.
Ma gandeam zilele astea, discutand cu voi ce o sa ii spun lui Dumnezeu cand o sa il intalnesc. Mi-am dat seama ca o sa ii spun "Tata, iarta-ma ca am facut tot ce am putut cu puterile si stiinta mea mica si cu orgoliul de a stii ca acei oameni se bucura, sa ajut creatia ta cea mai importanta" apoi decide el. Ma gandesc insa la cei care ar putea sa ajute si nu au ajutat. poate ca ar spune "Iarta-ma ca din umilinta in fata puterii tale, nu am ajutat pe nimeni pentru ca doar tu ajuti cu adevarat" Ambele sunt valabile pentru persoane diferite. Nu cred ca dumnezeu vrea clone.