Citat:
În prealabil postat de alexeev
bai fratilor treziti-va...
nu vedeti ca lumea asta a ajuns sa faca din pacat o virtute???
aduceti-va aminte de sodoma si gomora...
voi chiar sunteti orbi??? ma ingrozesc cand vad cu ce cuvinte frumoase si ascunse acoperiti pacatul si il transformati in "ceva firesc", "ceva necesar vietii", asemenea mancarii si bauturii...
ganditi-va la Sfintii Parinti... ganditi-va la Dumnezeu inainte sa mai ganditi si sa spuneti asa ceva...
faceti si voi ca Adam cand l-a intrebat Dumnezeu de ce a mancat din pomul interzis... Doamne, femeia pe care mi-ai dat-o...
ne ascundem dupa deget...
oare placerea din viata asta ne ajuta sa dobandim raiul ???
oare nu infranarea, postul si rugaciunea???
sincer eu nu stiam ca si prin masturbare dobandim raiul...
ce scrie in Sfanta Scriptura despre malahisti si Onan??? ia uitati-va...
dar pana atunci cititi aici sa vedeti ce spune Sfantul Apostol Pavel despre malahisti...
http://rostiri.ning.com/profiles/blo...vant-rostit-de
|
Onan își iubea numele său și nu voia să aducă pe gLume moștenitori din partea fratelui său ca să nu trebuiască să împartă copiii lui averea bunicului cu copiii cu numele fratelui său. De aceea intra la soția fratelui dar nu voia să-i facă copii.
La noi e regulă generală de când cu prezervativele. Intri la ea, furi merele, furi strugurii, și apoi te ascunzi după cafia și după țigară. Iar dacă se întâmplă ceva, atunci taci ca păcatul în iarbă, și o duci să avorteze, iar apoi o viață o chinui zicând ca adam bârnau că e vina ei. Deci tot ea-i de vină că i-ai furat fecioria și cinstea și ai dat-o pe mâna poftelor și plăcerilor tale iar apoi ca satisfacția să fie deplină, îți etalezi nemulțumirile „vrednice” la toată gLumea etalându-te tu ca marea victimă deznădăjduită... și apoi umbli și te plângi pe la unul și pe la altul în speranța că o să fi compătimit ori dai sfaturi înțelepte ieșite așa din putzul celei mai crase fățărnicii: fur fricos ce apoi s-a ascuns în etalarea ostentativă a vredniciilor sale uimitoare, ca să muște cu sadism carne din fratele său împreună cu păcatul și cu dreptatea.
Vai nouă celor așa ca noi. (nu mă refer la alexeev ci am găsit mesajul lui potrivit să-l continui cu elucubrațiile mele cinice)
Iar Împărăția Cerurilor nu este așa... ceva firesc... adică „nu este mâncare sau băutură” ci ea „se ia cu asalt. Și cei ce dau asaltul o moștenesc.”
(exact ce spuneam: dacă tăceam fur phileozoph rămâneam; dar acum după ce mi-am dat varama pe față, ca un veritabil
rabbibi, nu mai e nimic de făcut, decât să „țiu” superstiția fatalistă a deznădejdii suicigăștii... așa ca să dau și niște lacrimi... de crocodcodil
caimacam, caimac de la cafea și scrum de la țigară că fumurile albe și zațul ghicit mi-au rămas prin hulăuntrul oqqqlulhului... și jarul pe undeva prin piept, iar gesturile repetate la nesfârșit, mimotictice, le-am preschimbat în texte, scrise sau vorbite, în texte, în povești...
ieșite firesc... firește așa ca-ntr-o tainică pobeste... o veste nouă, o știre: ați aflat și voi oare că de la o vreme păcatul te cam doare? Nu-i așa că... ce constatare uimitoare?!)