View Single Post
Vechi 24.03.2010, 11:18:14
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
nu am stat sa citesc fiecare pagina; mai mult prima si ceva din ultima, dar nu asta conteaza. mi-a atras atentia titlul topicului si as avea si eu ceva de zis. de fapt, am de spus multe, dar timpul nu-mi permite.
indiferent de ce religie ar fi omul, nu mi se pare normal sa mearga pe strada, cu biblia in mana si imbracat la costum (ce-am vazut eu mai mult, pantaloni negri su camasa alba si asta mai mult vara; iarna vedeam femei imbracate normal, dar care veneau tot cu biblia in mana) si sa opreasca anumite persoane (Si sunt curioasa cum de opreste doar pe unii si nu pe toti, adica ce vad ei in acea persoane pe care o opresc, ca-i fericita sau nefericita persoana respectiva), sa inceapa sa le spuna despre credinta lor (deci, repet, indiferent de religie) sau sa-i abordeze, cum spuneti voi. ba mai mult, mi se pare o prostie :|
e ca si cum ai face reclama (scuzati termenul, dar nu stiu ce altceva as putea sa folosesc) la propria religie. si de ce? ca sa ai cati mai multi adepti de partea religiei respective?
de ce sa nu se multumeasca cu picul pe care-l au si sa ceara mai mult, sa vrea mai mult?
apoi, nu cred ca scrie in nicio Biblie (ca-i invatatura sau porunca sau stiu eu ce) ca oamenii credintei respective sa iasa pe strada si sa-i ademeneasca/abordeze de partea lor. desi nu am citit Biblia (de nicio alta religie) ci doar pasaje, eu tot imi sustin parerea: nu cred ca scrie ca oamenii sa iasa pe strada si sa le spuna despre credinta/convingerile/adevarul pe care sustin ca numai ei il au (si asta o spune fiecare credincios, indiferent de religie).
Biserica pe care a creat-o Iisus Hristos este perfecta (desi trebuie sa citesc Biblia ca sa ma conving, dar tot imi sustin ideea), dar oamenii nu.
si deci, oamenii (indiferent de religie) POT minti, POT spune neadevaruri si-i POT ademeni pe oameni spunandu-le minciuni doar ca sa treaca de partea lor.
Doar dacă citeai Biblia precum topicul de față, puteai spune că "nu cred ca scrie ca oamenii sa iasa pe strada si sa le spuna despre credinta/convingerile/adevarul..."
Ei bine, chiar Hristos a făcut acest lucru și a îndemnat pe urmașii Săi să ducă vestea Evangheliei mai departe.
Reply With Quote