Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
|
Da, si totusi...se imparte vina...insa indivizii nu vor sa invete sa scrie si sa vorbasca corect romaneste, asta e adevarul.
S-a intamplat sa mai citesc pe diferite forumu-uri, si e incredibil cat de urat riposteaza cei care nu stiu sa scrie, care fac greseli flagrante ( nu stiu unde se pune cratima, fac dezacorduri) cand li se atrage atentia( banuiesc ca indiferent de ton, ar avea aceeasi reactie de a refuza...si de a se simti lezati)...de catre cei cativa care nu fac greseli. Deci in loc sa simta macar o jena acolo, sa ia aminte la cele ce li se spun..afirma ca nu e important, ca ce...ei nu
scriu, ca sa li se dea lectii...ci ca au ceva de spus...paradoxal, IN SCRIS.
Trebuie sa ai si un minimum de interes sa te corectezi, sa dai un google...sa afli, sa incerci sa citesti ce scriu altii..si sa si vezi cum scriu corect sau nu, sa identifici tu insuti posibilele greseli...sa simti cand ceva te zgaraie, asta inseamna sa ai mereu o preocupare pentru a nu stalci limba romana, sa nu mai zic de pretentia de a-ti expune opiniile in scris...
Eu ori de cate ori simt ca ceva nu imi suna bine, caut sa vad cum se scrie corect...si asa am fost invatata de mica