Citat:
În prealabil postat de mariuca92
Buna,
Sunt o tanara de 18 ani si am nevoie de un sfat crestin.
Am recurs la aceasta metoda pentru ca imi este un pic rusine sa vorbesc despre "problema" mea cu ceilalti.
Foarte pe scurt, "problema" mea este ca ma simt foarte atrasa de fete. De fapt chiar am o prietena cu care ma inteleg foarte bine. De ceva vreme insa ma preseaza foarte mult sa ne incepem viata sexuala. Pe de o parte nu as zice nu, insa stiu ca biserica condamna foarte mult aceste practici. As vrea sa stiu si parerea unora mai in varsta.
Este pacat sa iubesti un om, chiar daca e de acelasi sex?
Va multumesc anticipat,
Mariuca
|
Păi, fetele, fecioarele, e foarte bine dacă te atrag ele și nu cele ce-și etalează „vrednicia” lor fiind mereu disponibile ca să fie băgate în seamă rânjind pentru tot felul de aventuri... pe ori sub ori pe centură.
Păcat că e numai una aceea cu care te înțelegi foarte bine, dar dacă te presează să mergeți la produs, asta înseamnă că vreți să vă îmbrăcați în „calitate”, în lux, ca să ajungeți marfă de calitate superioară, aristocratică... deci începe să vă mâne ca pe găini eretele ca să vă ascundeți în cotețul cocoșului.
Viața sexuală nu are început ci doar sfârșit.
Deci dacă ești disponibilă ca să începi și doar te poticnești în ce zice biserica, înseamnă că zice degeaba dacă ești disponibilă, căci dacă te-ai învoit înseamnă că ai și păcătuit. Iar de condamnat vă condamnați singure, și nu păcatele ci pe voi înșivă la repetarea „fericită” a acelor practici murdare.
Părerea mea de fariseu e părerea unui mare păcătos desfrânat care s-a săturat de păcat. Deci sunt unul mai în vârstă cu minte de copil tâmpit.
Păcat este să te iubești pe tine, să-ți iubești iubirea slavei de la oameni, să-ți iubești cu pasiune și avariție bogăția păcatelor, a plăcerilor personale, să-ți iubești poftele rele, aventurile, ispitele cu care atragi prin arta seductivității, dar ca să iubești sincer și curat frații și surorile nu-i păcat, dar dacă nu ai să eviți prilejurile pănă la urmă, în cel mai scurt timp, o să ajungi în punctul culminant... la avort sau o aristocrată.
Iar mai târziu ai să te îndopi cu cafea și țigări.
Mă iartă pentru sfatul acesta superstițios și fatalist dar deznădejdea când pune stăpânire pe om, nu-l lasă pe om până nu îl satură cu inchipuirea elevată de sine... că vezi eu iar am căzut în capcana să te sfâtuiesc eu... păi cum ai să primești dumneata sfat de la un mare desfrânat căzut în mândrie? Sfaturile le iei în general de la sfinți... deci de la mine ce să iei? Sfaturi de farisei? Sfaturi de la fățarnici credincioși atei?
Mai mai că-mi vine să-ți zic piei... dar mă abțin și te rog să mă ierți că nu m-am putut abține și nu am putut pierde prilejul și iată te-am sfătuit.
Iar sfatul care să fie?
Păi cine nu are grijă de fecioria sufletului și a trupului,
o să aibă parte de colții cei dulci ai lupului.
Lupul acela răpitor
îmbrăcat în haină de sfințișor.
Doamne ajută.