Citat:
În prealabil postat de bubulyna
De ce ma criticati?De ce ma judecati? De ce ? Nu am gresit cu nimic fata de voi,eu pur si simplu cautam raspunsuri la niste intrebari care ma framanta si am fost aspru criticata si neinteleasa.
Am fost la un pas de sinucidere ...nimeni nu stie ce este in sufletul meu .
Am primit lovituri cu pietre din partea unor "CREDINCIOSi" DE CE?
Credeti ca Iisus la fel ar proceda?Credeti ca Iisus este multumit de felu vostru ?Credeti ca veti avea parte de viata vesnica alaturi de Domnul Iisus ,criticand si judecand pe semenii vostri?
|
Stai aici si stam de vorba.
(la intrebarea DE CE: ai fost criticata deoarece prin threadurile deschise de tine ai indicat ca te-ai informat in prealabil de pe situri atee. Asta este.)
Trebuie sa stii ca nimic din ceea ce vezi, citesti, auzi.. nu trece fara urme.
Totul lasa urme, nimic nu se uita cu adevarat. Esti modelat de informatia cu care te hranesti spiritual. Daca ai stat pe situri atee sau pe cele cu teorii ale conspiratiei.. nu este de mirare ca ai ajuns in deriva! Imi pare rau pt tine.
Pentru inceput ar trebui sa nu mai intri pe siturile care te nelinistesc, care-ti distrug si firimitura de credinta pe care o ai.
Trebuie sa te pazesti de ganduri.. Ganduri de sinucidere? Nu este deloc bine. Se joaca vrasmasul cu mintea ta! Nici sa nu te gandesti la asa ceva! Nici o secunda. Te apuci frumos si te rogi, de cate ori iti vin astfel de ganduri (chiar daca ai credinta putina, creste ea.. tu roaga-te)
si stai pe-aici.