View Single Post
Vechi 24.03.2010, 23:49:07
caryna caryna is offline
Member

Data înregistrării: 18.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Caryna, vrei tu să superi pe cineva, sau vrei neaparat sa intri in polemica cu cineva? Nu se apropie Sfintele Paști?
Parintele Cleopa a fost un om al lui Dumnezeu. Dar, ca orice om, a zis si multe vorbe urate la adresa altora. El a făcut-o pentru Dumnezeu crezand ca face ceva bun, dar a gresit.
Eu, unul, ma bucur sincer ca tu esti entuziasmata de ortodoxie. Tine-te strans de ea.

Dar hai sa nu ne mai împovaram cu inca un pacat, că și asa vor fi atat de multe la spovedanie...
NU VA CONDAMN...NU CONDAMN PE NIMENI...NU AM NICI UN DREPT SA CONDAMN...DOAR BUNUL DUMNEZEU O POATE FACE...EL E JUDECATORUL TUTUROR...EL STIE CEL MAI BINE...

Daca va gandesti ca ma cred mai superioara sau mai sfanta decat dumneavoastra, sa stii ca nu-i asa...sunt cea mai pacatoasa dintre toti...NU vreau sa cad in ispita...NU vreau sa cad in ghiara pacatului care se numeste MANDRIE....
Am vrut doar sa va ajut...VREAU CA TOTI SA NE MANTUIM CA TOTI SUNTEM COPIII LUI DUMNEZEU SI PT TOTI S-A RASTIGNIT SI A PATIMIT SI S-A INGROPAT SI A INVIAT A 3 ZI...

Dumnezeu NE IUBESTE MULT, FOARTE MULT...si si-a dat pe singurul Lui Fiu pentru RASCUMPARAREA NOASTRA...

Last edited by caryna; 24.03.2010 at 23:59:24.