25.03.2010, 12:29:54
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 21.09.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de Jane Says
Duhul Sfant, din cate stim, e lin, e cu pace, e smerit, e Adevarat.. nu cred ca se amesteca si inspira teorii, conspiratii, nu cred ca inspira ceva impotriva insusi a Adevarului, nu cred ca indeparteaza lumea de Biserica, nu cred ca pune la indoiala pe Dumnezeu Fiul, nu se neaga pe Sine Insusi prin toate astea. Dumnezeu stie pe unde adie, pe unde vrea, dar cred ca acolo unde adie nu e neliniste (sau daca e, e una care-ti face sufletul sa tremure de maretia lui Dumnezeu si de faptul ca nu esti vrednic de iubirea si mantuirea Lui), nu e indoiala, nu e razvratire, nu e mandrie, nu e ridicarea ta deasurpa semenilor, nu e hula, nu e intuneric, nu e paganitate, nu e magie nici alba nici neagra, nu e initiere in ocultism si altele asemenea lor. Nu vad cum s-ar putea amesteca lucrurile.
|
Si cu toate acestea, noi vedem lucrurile pe dos. Asa s-au uitat oamenii si la Hristos. In loc sa vada in El Mantuitorul, au vazut in El un talhar.
Am convingerea ca sunt mai placut lui Dumnezeu atunci cand zambesc, decat atunci cand sunt lipsit de zambet. De aici trag concluzia, ca Dumnezeu zambeste neincetat.
|