Citat:
În prealabil postat de ceiutu
Cei care sunt penticostali si cred ca vorbirea in limbi la ei este de la duhul sfant ii sfatuiesc sa fac o proba:in timpul manifestarii sa spuna macar de cateva ori "Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul" si o sa vedeti ca nu o sa poata. Cum era scris si in cartea femeii(Norica parca) din Timis cum a rostit numele Domnului au tacut toti, au fugit, mai este si o intamplare cu pastori din America care vazand ca nu pot pronunta numele lui Iisus Hristos in adunare au inceput sa-si puna semne serioase de intrebare in legatura cu ce duh stapaneste acolo. Probati si voi care sunteti penticostali
|
Imi amintesc ca citisem undeva o marturie a unui om aflat intr-o adunare neo-protestanta care in timpul rugaciunii comune, a vrut sa se roage cu rugaciunea lui Iisus dar parca ii era blocat creieru, nu isi putea aminti cum incepe rugaciunea, si spunea el "va dati seama ca e grav daca un crestin nu-si poate aminti numele lui Iisus" tocmai de aceea avea anumite suspiciuni
Ei bine eu nu sunt adeptul conspiratiilor sau a povestilor fantagomice dar omu asta nu era habotnic inclinat spre misticism bolnav dar totusi ceva nu i sa parut in regula
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|