View Single Post
Vechi 25.03.2010, 15:00:44
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Dragul meu, eu nu sunt membru cu "acte" in nicio biserica, iar dorinta mea actuala este sa devin crestin fara o apartenenta la o biserica anume si nu m-am rupt de vreo biserica traditionala ca sa fiu protestant. Eu incerc sa inteleg mesajul fiecareia si il pun in lumina Scripturii dupa cum ma pricep mai bine pana la ora asta. Nu am nici o problema sa am de a face cu oameni de orice culoare religioasa chiar daca uneori ne scandalizam pe aici de teama ca unul sau altul ar vrea sa ne "traga" la credinta lui. Cine face asa ceva nu a inteles mare lucru din mesajul Evangheliei. Si intr-adevar, mult prea multi oameni fac reclama bisericii lor pe care o iubesc si unde s-au regasit, dar cred ca "meseria" crestinului este sa arate pe Mantuitorul Cristos dupa puterea care i-a fost data. Biserica Penticostala si Crestina dupa Evanghelie le cunosc foarte putin si de aceea nu le-am mentionat.
Daca ar fi sa apreciez ceva la neo-protestanti asi aprecia ravna lor pentru Cuvantul lui Dumnezeu desi in majoritatea cazurilor ravna se axeaza pe particularitatile doctrinare gen sabat, glosolalie, etc

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote