Măreția Dumnezeului Pucioasei (II)
14. Valorosul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” este acum în “lipsă de mare valoare”:
“Și Eu sunt în lipsă. Lipsa ta nu se aseamănă cu lipsa Mea. Lipsa Mea e lipsă de mare valoare, dar lipsa ta nu e chiar așa de primejdioasă. Dacă te-ai ruga, ai îndeplini și lipsa ta. Copilul care nu plânge, mama îl lasă mai mult timp nemâncat. Crezi?” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 10/23 aprilie 1966)
15. Atptputernicul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mai este și în lipsă de curaj, ajungând chiar la lașitate mărturisită:
“…Fiilor, voi veni iarăși pe pământul acesta, dar nu-l veți mai cunoaște…Nu mai pot să mă pitesc după nimeni, că se dă la o parte și Mă lasă. E vreme de război, tată, fiți atenți în această armată să nu cădeți în mâna călăilor. Pentru aceasta am venit Eu la voi, că nu știți clipa când va sta inamicul înaintea voastră……” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 4 septembrie 1966)
16. Unicatul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se auto-definește în multe feluri:
“Eu sunt Alfa și Omega, Cel ce vorbește astăzi pe pământ” [...]“Eu sunt Domnul Iisus Hristos, Care am dat blestem smochinului, și așa se va întâmpla cu tot pomul care nu rodește” [...]“Eu sunt Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, o viță în trei legături” [...]“Eu sunt Alfa și Omega, Care am venit să dau putere armatei Mele” [...]“Eu sunt Alfa și Omega. Am colindat pământul în lung și-n lat, cu tot ce este curat, iar ce este întinat, am blestemat” [...]“Eu sunt Domnul Iisus, în chip curat. Umblu pe pământ și mă întâlnesc cu omul și nu mă vede” (citate din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 4 septembrie 1966)
“…Eu sunt Omul pe care-L înjură lumea. Eu sunt Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Nu acest trup sunt Eu, Domnul, ci glasul pe care îl auziți voi este Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 27 octombrie 1966)
17. Editorul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” tipărește cărți peste cărți în mai multe ediții îmbunătățite pentru fericirea omului:
“Veniți-vă în fire, că nu e nimeni pe lume să oprească lucrul de la Mine, dar vine Domnul pe altă parte și tipărește o altă carte și nu ești lipsit de fericire.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 10/23 aprilie 1966)
18. Vizionarul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” dă rețete de vizionare gratuită:
“… Dacă vreți să vedeți pe Dumnezeu, postiți patruzeci de zile și patruzeci de nopți și veți vedea pe Dumnezeu” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 14 ianuarie 1973)
După vizionare mai rămâne de văzut un singur lucru: cum se explică faptul că în Noul Testament parcă se spunea altceva: cum că Dumnezeu este…
“…Cel ce singur are nemurire și locuiește întru lumină neapropiată; pe Care nu L-a văzut nimeni dintre oameni, nici nu poate să-L vadă; a Căruia este cinstea și puterea veșnică! Amin.” (1 Tim. 6:16)
Iar sfântul apostol Ioan confirmă:
“Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată…” (I Ioan 4:12)
19. Universalul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” era cunoscut la început doar ca “Dumnezeul de la Maluri”:
“Israele, Dumnezeu îți spune. Nu spun cum spune lumea: “E Dumnezeul de la Maluri”. Și se va vedea că Dumnezeu îți spune.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 2/15 aprilie 1973)
20. Atotiubitorul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu-și va mai iubi poporul său:
“Crezi, Daniele? Scrie pe hârtie, dar să știi că pentru una sau pentru alta, Dumnezeu nu-Și va mai iubi poporul Său. Nu vrea să pună umărul la muncă, nu pământește, ci duhovnicește” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 20 mai /2 iunie 1973)
Daniel este un nume conspirativ pentru “păstorul nea’Mișu” (Dănciucă Gheorghe). Dacă ar fi să luăm de adevărată această proorocie, ar trebui să admitem că “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tare ranchiunos pe te miri ce, și apare ca inexplicabilă tentativa lui de astăzi de a-și recupera poporul cel vechi, pe care-l definește cu sintagma patetică “poporul Meu cel de demult al Meu”.
21. Stăpânul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” din cer renunță cu greu la servitoarele lui de pe pământ, care vor să se transfere într-un loc mai bine plătit (la fabrica de marmeladă):
“…Daniele, fiicele de la templu, împreună cu Maria, vor să ia serviciu la fabrica de marmeladă, pentru că sunt în lipsă pământește. Dar în lipsurile duhovnicești, ce să facem noi? Cine mă servește la templu? Dacă poate să servească și pe Domnul și serviciul, să meargă. Când o veni de la serviciu și voi zice să facă ceva, nu se supără? Dacă poate să împlinească lucrul Meu, le dau voie să meargă.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 20 mai /2 iunie 1973)
Creștinele acestea au parte de exploatare în toată regula: dacă pot face două servicii unul după altul, atunci au voie să se angajeze și la fabrica de marmeladă, pentru ca să-și rezolve lipsurile materiale. Dacă nu, să stea mai departe în lipsuri și să mai tragă și la jug, la “templu”. “Templul” era casa cu etaj unde locuia “mama Gigi” (Virginia Tudorache). Nu lipsurile acestor creștine erau prioritare, ci chivernisirea “templului” cu mână de lucru neplătită. Obiceiul s-a păstrat și până în ziua de astăzi, într-o formă subtil modificată, ca să pară că servitoarele sunt “închinoviate”, deci salahoria lor este, chipurile, în beneficiul “obștii”, și nu al unor lideri parveniți care nu fac altceva decât să dea comenzi în stânga și-n dreapta.
Pentru a fi ceva mai odihnite pentru serviciul de la “templu”, creștinele polivalente sunt instruite să mai tragă și chiulul la serviciul de la fabrică, care oricum “le înșeală” la leafă:
“Dacă te-ai dus la serviciu, fii atent, că serviciul te înșeală, și să nu muncești la serviciu mai mult decât duhovnicește. Uite, M-am supărat pe Maria de la templu, care s-a dus la serviciu. Se supără când mai trebuie să facă ceva, că e nedormită.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 13/26 iulie 1973)
22. Liberalul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e tare ocupat. El mai are și alte lucrări pe pământ, acolo unde este solicitat în mod expres:
“ Eu am încheiat. Mă duc, că sunt însoțit de un ucenic care a venit în genunchi în fața Mea, să Mă duc într-un colț al pământului să-Mi arate unele lucruri care s-au făcut fără voia Mea. Niște barbari strică biserica Mea, și Mă duc să-i nimicesc, prin rugăciunile unor profeți” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 1/14 august 1973)
Noroc cu asemenea ucenici miloși și responsabili, care-l trag de mânecă pe “Dumnezeul Pucioșilor ” și-l duc și-i arată locurile unde trebuie puse lucrurile la punct prin rugăciunile unor profeți. Noroc și cu profeții, că prin ei “se rezolvă treaba”, adică nimicirea barbarilor se face “cu mâinile curate”.
De ocupat ce este, “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu mai e în stare să le facă pe toate odată, sau “le face cu dureri”, așa că apelează la ajutoare, care să facă treburile în locul și în numele lui:
“ Chiar dacă Domnul e ocupat, trimite pe sfinții Săi să-ți împlinească cererea ta…” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 8 februarie 1979)
“…Acum Dumnezeu are un pic de treabă, ca pe ai Săi să-i pregătească și pe vrăjmașul să-l cucerească și aceasta se face cu dureri. Vreau să ies la lumină cu conducere dumnezeiască ca să fie cunoscută pe tot pământul lucrarea lui Dumnezeu.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 12 februarie 1990)
|