View Single Post
Vechi 25.03.2010, 17:51:20
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Hai sa invatam sa fim mai buni, mai ingaduitori, mai rabdatori, mai smeriti.

Fiecare dintre noi avem cunoastere, atat cat vrea Bunu Dumnezeu sa avem.

Doamne ajuta

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Iti cam sare mustarul prea repede si o iei razna extrem de usor, pe cand eu "draga" il folosesc fara nicio conotatie din cele date de tine( urate de altfel, dar e dreptul tau pana la urma si educatia ta!)...asa ca imi pare rau, cred ca nu mai are rost sa mai scriu mai multe!...dar hai ca mai scriu cateva cuvintele

Las-o balta cu profesoreala ...ideea e ca nu numai profesorii sa stie sa vorbeasca corect romaneste, ci tot romanul...si aici cu totii avem de invatat, iar mie imi place sa invat, sa ma corectez, sa fiu corectata...decat sa persist in greseala!!! Si da...logic ca eu nu fac greseli flagrante...dar pentru asta nu am nevoie ca o persoana rautacioasa, care isi schimba tonul dupa cum bate vantul, sa pretinda ca imi gaseste greseli in starea asta...stai linistit, stiu exact pe unde ma situez de moment ce le si vad...pe cand altii nici nu le simt!!

Hai o zi frumoasa, draga!

P.S. Te invit chiar sa imi gasesti toate greselile strecurate prin ale mele postari, si ti-as fi chiar extrem de recunoscatoare...poate asa voi ajunge chiar infailibila, datorita tie...de ce nu!!!
Reply With Quote