Ciorba de cap de crap
Scriu aici o reteta de ciorba de peste pe care o gateste mama mea..eu nu am incercat-o niciodata, dar cea pe care o face mama e f gustoasa. Poate foloseste cuiva de aici pt duminica.
Ingredinte: 2 cepe ;3 rosii mari ;1 morcov; 5 cartofi potriviti;2 linguri otet ;sare cata ii trebuie;1 ardei iute; verdeata – leustean, telina, patrunjel;2-4 (2-3 kg) capete de crap cat mai mare
Se spala rosiile, ceapa, morcovul, cartofii, ardeiul iute si se taie marunt ca pt orice ciorba. Capetele de peste se spala in apa rece. Se pune pestele la fiert, impreuna cu legumele si zarzavatul tocat, in apa cat sa-1 acopere. Dupa primele clocote se spumuieste si se lasa sa fiarba, acoperit, mai bine de o jumatate de ora. La sfarsit se sareaza, se toarnã otetul si se mai lasa sa clocoteasca 5minute apoi se adauga verdeata tocata.
__________________
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare...
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
|