View Single Post
Vechi 25.03.2010, 21:08:05
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Daca tu te poti declara crestin, desi nu ai vreo tangenta cu crestismul, ei de ce nu?
Eu nu ma declar crestin, aceasta calitate trebuie sa se vada, nu sa fie spusa. A fi crestin este egal cu ce faci in acest sens si nu cu ce stii ca e bine sa faci si nu faci.
Citat:
Inconsecventa afirmatiilor este o caracteristica a gandiirii protestante?
Nu, inconsecventa este o caracteristica a oamenilor in general
Citat:
Pot sa pun pariu ca habar n-ai cand a fost botezat primul bebelus.
Intr-adevar, nu stiu cu exactitate anul, dar are putina relevanta, mai important este ca obiceiul bantuie pana astazi si este acceptat de o mare masa de oameni ignoranti.
Citat:
Ba dimpotriva, se pare ca te intereseaza chiar foarte mult..
Daca am neinspiratia si raspund la provocarile unora nu inseamna ca ma intereseaza.
Citat:
Vreau sa stiu daca Pavel a enuntat o doctrina care reiese dintr-o interpretare delicata a VT si respectivii s-au apucat sa vada daca din versetele enuntate trag aceeasi concluzie (deci sunt la fel de plini de har ca Pavel) sau pur si simplu el a citat de acolo si ei au verificat exactitatea citatului.
Vrei sa stii ce nu poti sa stii. Nu e cazul sa faci pe naivul, ca nu pricepi despre ce e vorba, pentru ca oricum...
Citat:
Tu ce parere ai? Poti sa zici care e varianta exacta sau crezi ce-ti place?
Varianta exacta o poti gasi si tu singur, o citesti de acolo si aia e, nu e nimic atat de deosebit acolo, dar vad ca te-ai impiedicat rau.
Citat:
Te cred, esti cel mai bun exemplu.
La cate prostii spui si nu ti-a cazut cerul in cap..fara doar si poate Dumnezeu are multa rabdare.
Interesant este ca orice "prostie" de a mea genereaza una de a ta, dar la un nivel mai elevat, desigur.
Citat:
Pana la trait ar trebui sa existe un numitor comun al intelegerii ei.
Ori, asa ceva este o pura fantezie dupa cum tocmai sustinatorii principiului sus enuntat au demonstrat de-a lungul istoriei.
Pana una alta e mai bine sa mearga pe Sola Scriptura decat pe Sola Traditia.
Citat:
Hai sa-ti dau un citat din cel mai "sinistru" dintre toti:
"Iar pe sluga netrebnică aruncați-o întru întunericul cel mai din afară. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților."
Foarte bun citatul, numai ca nu prea are legatura cu ce vrei tu, nu stiu daca iti dai seama, probabil ca nu. Dar cand are omul o fixatie...
Citat:
Daca pe tine te lasa rece acum, nici o problema, mai tarziu iti va fi cald.
E posibil sa experimentam caldura impreuna, asta daca nu cumva apartenenta la biserica cea una o sa te scape.