View Single Post
Vechi 25.03.2010, 23:29:09
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Măreția Dumnezeului Pucioasei (IX)

62. Credulul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, după ce s-a păcălit cu poporul lui Israel, apoi cu Nicolae Stoica, s-a păcălit și cu Gheorghe Chivulescu, pe care l-a preoțit cu superficialitate, fără să realizeze că acesta era un Lucifer!

“ …Iată, tată, ce am binecuvântat Eu: un Lucifer am binecuvântat Eu. Unul la început, și unul la sfârșit, că iată ce face Gheorghe Chivulescu de la preoție.”(citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 16/29 august 1979)

63. Iubitorul de oameni “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” promovează ura în locul iubirii:

“ Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă; și cine vă urăște pe voi, pe Mine nu Mă ascultă și Eu îl urăsc pe el.” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 28 octombrie 1979)

64. Sincerul Torționar “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” recunoaște că o chinuie prea mult pe Verginica:

“…Păstrați-vă, că e gata să nu mai cobor, că prea mult chinuiesc acest vas…” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 11 noiembrie 1979)

65. Evlaviosul “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi învață pe creștini să nu mai meargă la biserică, ci să vină acasă la Verginica, ca să audă Glasul și să stea de vorbă cu El, căci Glasul Pucios este mai mare decât Biserica:
“ Fiilor, nu vă îndoiți că am coborât Eu și n-ați putut merge la biserică, că Eu sunt mai mare decât biserica și tot biserică e și când stați de vorbă cu Mine…” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 8 decembrie 1985)

66. Dătătorul de Viață “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e un secerător aducător de moarte: îi seceră pe cei mici cu milioanele:

“Prin nouă țări am dat moarte peste cei mici. Știți cum secer? Cu miile și cu milioanele vin la cer. De ce? Ca să nu mai sufere cei mici prăpădul. Credeți?” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 28 mai 1987)

Nu, nu credem această minciună. Afirmația ar fi fost valabilă dacă Prăpădul Planetar “proorocit” la 28 mai 1987 ar fi venit în maxim 2-3-4 ani. Dar așa, când el încă nu a venit nici după 23 de ani, înseamnă că “cei mici“ au murit degeaba, într-un înfiorător genocid, promițându-li-se că așa vor fi scutiți de suferința Prăpădului (care însă n-a mai venit). Dacă trăiau acei prunci care atunci “au fost secerați cu milioanele”, ar fi avut acum 23-27 de ani, deci ar fi fost în floarea vârstei. Cine se scuză, se acuză.

67. Iubitorul de oameni “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îl iubea în 1982 pe Nicolae Ceaușescu “într-un fel” , însă felul i-a fost făcut (cadou) abia de Crăciun, 7 ani mai târziu:

“ O, conducător al României, te iubește Domnul într-un fel, că iubești munca și pacea, dar ce faci cu poporul pe care îl conduci fără frică de Dumnezeu și fără frică de sfârșit și în marele desfrâu?”(citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 9/22 februarie 1982)

68. Iubitorul de oameni “Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu-l avea pe plac pe patriarhul Teoctist, dar și pe el l-a răbdat într-un fel, așa neîmblânzit cum era, și nu i-a făcut felul decât abia 17 ani mai târziu:

“ Până nu va fi la patriarhie conducător pe placul lui Dumnezeu, nu e pace. O, fiilor feriți-vă de preotul acesta, că în curând, fac Eu ce fac cu el, ori îl îmblânzesc, pe placul Meu, ori îl scot din altarul bisericii..” (citat din cartea "Cuvântul lui Dumnezeu", mesajul din data de 5 martie 1990)