View Single Post
Vechi 26.03.2010, 04:06:59
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de coralina Vezi mesajul
In acelasi mod si pe aceleasi premise nici nu-i pomenim pe cei pacatosi la slujbele din biserica (nu ai voie sa-i treci pe desfranati, alcoolici, etc. in pomelnice), de parca Iisus si invatatura Sa sunt pentru cei virtuosi, nicidecum pentru cei pacatosi.
Voi vreti sa obtineti si-aici pe forum acelasi lucru, un fel de epurare religioasa: sa nu mai aiba lumea nelamuriri, nedumeriri, nimic nimic. Sa fim toti "cu coronita" in ale ortodoxiei si sa activam pe forum doar ca sa ne confirmam statutul de initiati...
Rar mi-a fost dat sa vad atata lipsa de dragoste crestineasca ca in mesajul citat mai sus.
La "pomenirea pacatosilor" ar fi bine sa-ti raspunda un preot.
Nu sa fim cu coronita, ci sa primim coroana. Nu vorbesc de ceva formal, ci sa facem ceva plin de continut si adevar.
S-a raspuns la toate nelamuririle si nimeni nu a protestat, ca se pun intrebari. Dimpotriva, s-au dat raspunsuri cu rabdare si dragoste. Pacat ca a fost zadarnic. La ce bun atata munca in zadar?!? Daca se doresc doar taclale, atunci locul meu nu mai este aici. Eu nu am timp de pierdut si nici nu vreau sa ma smintesc.