View Single Post
Vechi 26.03.2010, 11:13:09
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Cred ca in sinea lor ortodocsii invidiaza alte culte pentru unitatea, strictetea si zelul de care dau dovada (ma refer la asa numitii "ortodocsi practicanti", nu la cei care sunt ortodocsi doar la nivel declarativ). Sigur, din punct de vedere ortodox alte culte au greseli mari de tot in doctrina, dar asta nu le neaga zelul sau daruirea pentru valorile in care cred.
Surprinderea, socul, uimirea unui ortodox sadea este ca alti religionari care nu au invatatura lasata direct de fiul lui D.zeu ( deci pe sleau spus cred in aiureli) curata, vie si mai ales unic adevarata , pun atita suflet , devotiune si traire de rami mut si au o credinta de nezdruncinat . Cred in prostii dar cred cu tot sufletul !!! Cu totii stim ca a intoarce un neoprotestant de la instrainarea sa este lucrul cel mai greu de pe pamint . Iar noi , care suntem alesii iubiti ai Tatalui , nefacind mai nimic din ce ni s-a poruncit si netinind invatatura curata , asa cum le-a poruncit Iisus apostolilor si prin ei noua tuturor, vom gusta din belsug la judecata din amarul cuvintelor ; ,,...plecati de la mine blestematilor in focul cel vesnic caci nu va cunosc pe voi " Asta este, mintuirea este individuala !
Reply With Quote