Citat:
În prealabil postat de luminita-
stiu vorbele astea...mereu ,,o sa",,,ai sa vezi",,,o sa fie":)sincer sunt satula de ele din moment ce au fost cateva fapte care au dovedit contrariul,una din ele ar fi faptul ca eu ma gandisem la vara sa merg la crucea rosie,unde sa imi fac prieteni dupa firea mea si poate acolo as fi intalnit si pe cineva asa cum vreau eu doar ca parintii nu vor si isi tin mereu motivele lor,iar in alta parte nu sunt persoane asa cum vreau eu,adica ar mai fi la biserica dar acolo sunt mai mult persoane in varsta...de aceea am zis ca aspectul asta cred ca il voi inchide pt mine oricum dupa ce voi face scoala si voi ajunge asistenta medicala sau medic(nu sunt hotarata)voi fi respectata de ceilalti iar satisfactia pe care o voi simti cand voi vindeca pe cineva va inlocui orice baiat
|
Luminita, esti foarte tanara. Daca parintii hotarasc pentru tine, inseamna ca nu ai nici 18 ani. Acum parintii hotarasc, insa in curand vei hotari tu, si atunci te vei invarti in medii in care vei intalni si oameni cu aceleasi preocupari ca tine.
Ai sa vezi!
Poate e mai bine asa, mai bine sa cunosti 'sufletul sora' mai tarziu, nu la 16-18 ani, cand esti mai matura.