Citat:
În prealabil postat de postavarul
Danie, esti rautacios. Toate evenimentele despre care a amintit Iustin, se gasesc in Sfanta Scriptura. Personal (cred ca si alti protestanti sau neo-protestanti) nu am nimic impotriva daca unii credinciosi vor sa sarbatoreasca niste evenimente biblice. Regula de baza este ca in ceea ce faci sa nu intri in contradictie cu Cuvantul lui Dumnezeu.
Nu am nimic impotriva sa se sarbatoreasca Invierea Domnului, in fiecare duminica. Dar, este gresit ca prin aceasta sarbatoare sa fie desfiintata o porunca a lui Dumnezeu. Asa si cu celelalte sarbatori; daca nu sunt de origine pagana si nu desfiinteaza nimic din ceea ce Dumnezeu a poruncit, pot fi tinute.
|
Poi cum sa iti explic, am avut de nenumarate ori discutii pe marginea sarbatorilor amintite mai sus cu neo-protestanti deci nu vorbesc in necunostinta de cauza
probabil tu esti mai tolerant in cazul asta
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|