Citat:
În prealabil postat de sergiu
Pai si pentru barbati este prescris sa stea pe partea dreapta, nu au voie sa stea pe stanga. Sa ne rasculam si noi si sa cerem sa stam si pe stanga?
Am vazut femei care nu respecta pravilele si se baga repede inainte sa fie miruite primele. Parintele le vede ca nu au minte si le miruieste primele, ce sa faca si el? Eu sincer as fi inteles daca se miruiau primele femeile si nu as fi spus nimic. Nu cred ca ma voi mantui mai repede pt ca m-am miruit primul! Toata discutia asta nu-si are rostul daca e sa privim prin prisma mantuirii!
Menirea femeii in biserica este de a produce membri bisericii, adica oameni credinciosi care sa se roage la Dumnezeu si sa-L laude si pe El si Creatia! Femeile au rostul de a educa copii mai umani, mai evlaviosi. Dar sa te pazeasca Dumnezeu de cate o femeie rea si cartitoare ca asta o da cu siguranta si pe curvarie, vrajitorie si altele. Ca aia nu doar ca nu-si va educa ca lumea copiii ci chiar mult mai rau decat barbatul betiv!
Nu inteleg indarjirea ta, du-te si te spovedeste, sa nu fie ala rau de-ti trage sforile!
|
Cum le stii tu pe toate, Sergiu, ca un om mare! Ma intreb cati ani ai si cata exprienta de viata ca sa poti "prezice" cu atata acuratete ca femeile "cartitoare" sunt si curve si vrajtoare!!?
Cireasa de pe tort este desigur:
"Menirea femeii in biserica este de a produce membri bisericii, adica oameni credinciosi care sa se roage la Dumnezeu si sa-L laude si pe El si Creatia!"
Cat de trist am ajuns!